Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

BETANO

Fraților, scurt pe doi, că n-am timpul necesar pentru a redacta articolul așa cum v-am obișnuit! Aveți mai jos selecțiile mele pentru pariul de astăzi care va servi drept treapta 3 la proiect PIRAMIDA!

Ionikos, lanterna roșie din superliga Greciei, primește vizita lui Olympiakos, echipă de tradiție și cu pretenții la titlu an de an. Pronosticul pe care am mizat la acest meci a fost verde în 87% din meciurile lui Ionikos și în 67% din Olympiakos din acest sezon, dar și în ultimele 5 directe dintre cele două formații!

cota2.ro

În Premier League avem un meci interesant între Leicester și Fulham, iar pronosticul pe care l-am ales ne dă speranțe prin prisma statisticilor: 7 din ultimele 8 meciuri directe oficiale dintre cele două au livrat ceea ce jucăm astăzi, la fel ca 14 din ultimele 15 meciuri de Premier League ale lui Fulham.

De altfel, cele două formații au medii de goluri per meci identice, cu 3.3, situându-se în primele 5 locuri la capitolul meciurilor care au livrat minim 3 goluri per partidă în acest sezon (64% Leicester și 88% Fulham)

Voi miza pe acest pariu tot câștigul acumulat după primele două trepte!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ionikos vs Olympiakos
Pronostic:
peste 0.5 goluri în prima repriză
Cota
1.40
Leicester vs Fulham
Pronostic:
ambele înscriu sau peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro