Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Quentin Halys

BETFAIR SPORTSBOOK

În turul 2 la Adelaide, turneu desfășurat pe hard, avem meciul din turul secund între Novak Djokovic și Quentin Halys.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Novak Djokovic este un jucător sârb de 35 ani, momentan pe locul 5 ATP. Poziția sa nu este însă reprezentativă și este doar o consecință a faptului că în 2022 a fost interzis la Australian Open și toate turneele americane inclusiv US Open, din cauza controverselor legate de vaccinarea anti Covid. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 91 titluri în carieră dintre care 21 de mare șlem. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 6 titluri câștigate, inclusiv cele de la Wimbledon și Turneul Campionilor. A încheiat anul în forță cu o singură înfrângere în ultimele 19 partide.  

Quentin Halys este un jucător francez de 26 ani clasat pe locul 64 ATP. El a reușit în premieră în 2022 să intre în prima sută mondială, an în care a câștigat 3 turnee de Challenger de nivel inferior la Pau, Lille și Ismaning. Totuși, el reușește rar să evolueze pe tablourile principale ale turneelor importante fiind mai mereu eliminat în calificări. Halys este un jucător înalt care preferă suprafețele rapide, însă este totodată destul de imobil. 

Nole a jucat foarte bine în primul tur contra lui Lestienne și văd un scenariu asemănător și în acest meci. Nivelul la care se află cei doi este incomparabil și nu îi dau prea multe șanse lui Halys. Văd o victorie scurtă, fără prea multe game-uri.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Novak Djokovic vs Quentin Halys
Pronostic:
Sub 18.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro