Ponturi Pariuri Tenis Sebastian Korda vs Roberto Bautista Agut

BETFAIR EXCHANGE

Pentru această noapte vă propun un pont de la turneul ATP 250 Adelaide, acolo unde în turul secund avem meciul dintre Sebastian Korda si Roberto Bautista Agut. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

La doar 22 de ani, Sebastian Korda este deja o certitudine în circuitul masculin, se află pe locul 33 ATP și toți specialiștii îi văd un viitor strălucit.Acesta a atins maximul de formă în 2021, însă ascensiunea i-a fost stopată de accidentarea de la US open 2021 când a fost nevoit să abandoneze în fața lui Badilashvili. De la revenire, Korda nu a mai fost chiar la același nivel, însă a încheiat anul în forță cu finale la Gijon si Antwerp. Are de asemenea semifinale la Estoril, sferturi la Washington și victorii cu Alcaraz, Auger Aliassime sau Tiafoe. L-a învins în turul 1 pe Murray. 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În 2022 are titlu la Kitzbuhel, finală la Mallorca și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. În primul tur aici a trecut de Andrey Rublev.

Văd un meci echilibrat asa cum au fost si precedentele două întâlniri directe intre cei doi combatanți. Atât Korda cât și Bautista Agut servesc bine și oferă destul de putine sanse de break . Over 22.5 game-uri poate fi un pariu câștigător inclusiv în 2 seturi. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sebastian Korda vs Roberto Bautista Agut
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro