Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Manchester City

BETANO

A 5-a zi din 2023 și deja putem să spunem că ne-am obișnuit cu noul an. S-a reluat programul de muncă și campionatele tari revin la program normal. Vineri, la început de weekend, ne concentrăm pe super derby-ul din Premier League dintre Chelsea și Manchester City.

E șansa campioanei en-titre de a subția diferența față de liderul Arsenal, asta după ce ”tunarii” s-au anulat reciproc cu Newcastle, scor 0-0.

cota2.ro

Trupa lui Pep Guardiola vine după remiza neașteptată cu Everton, 1-1, și, în acest moment, are un minus de 8 puncte față de Arsenal. Dincolo, Chelsea vine și ea tot după o remiză, doar 1-1 cu Nottingham, iar presiunea pe managerul Graham Potter e din ce în ce mai mare.

Londonezii sunt pe locul 10, cu 25 de puncte, la 10 puncte distanță de obiectiv - adică de clasarea între primele 4 echipe, pentru a se asigura calificarea în grupele UEFA Champions League.

  • Chelsea a gâfâit în ultima perioadă chiar și pe teren propriu. Pe Stamford Bridge, albaștrii au adunat 14 puncte, strânse din 4 victorii și 2 remize. 12 goluri a înscris Chelsea în fața propriilor fani, iar în 7 meciuri jucate acasă a primit 6 goluri;
  • În clasamentul pentru ”deplasare”, Manchester City se mândrește cu 14 puncte strânse în 7 meciuri, așadar o medie de 2 puncte pe meci. 13 goluri înscrise și 6 primite au băieții lui Guardiola când ies pe teren străin. Leeds și Leicester au fost ultimele victime ale ”cetățenilor” când au jucat la ele acasă;
  • În sezonul trecut, City a câștigat ambele dueluri cu Chelsea - de fiecare dată cu 1-0;
  • Nici ultimul meci direct nu e mai roz pentru Chelsea - înfrângere cu 2-0 în Cupa Ligii;
  • Ambii antrenori au probleme de lot înaintea duelului direct! Chelsea nu poate conta pe Fofana, James și Kante, în timp ce Chilwell, Mendy și Loftus Cheek sunt încă incerți. Ruben Dias e out de la City, în timp ce Laporte, colegul din apărare, are și el probleme medicale. Stones și Ake ar putea face cuplu de fundași centrali la City.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Manchester City
Pronostic:
Peste 9,5 cornere & Peste 2,5 goluri & Man. City peste 5,5 șuturi pe poartă
Cota
4.85
Cota finala: 4.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro