Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea Londra și Manchester City se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul etapei cu numărul 19 din Premier League. Chelsea are un sezon de coșmar. L-a început cu Thomas Tuchel pe bancă, iar acum îl continuă în genunchi cu Graham Potter. Londonezii ocupă doar locul 10 în Premier League, cu 25 de puncte obținute în 16 runde. Antrenorul britanic are și probleme serioase de efectiv. Reece James, Kante, Fofana și Broja sunt indisponibili pentru o perioadă îndelungată, iar Chilwell și Loftus-Cheek au șanse mici să apară astăzi pe Stamford Bridge. Chelsea vine după o remiză pe terenul lui Nottingham, scor 1-1, în care adversarii și-au creat 12 ocazii de gol. 

Manchester City ocupă poziția secundă, cu 36 de puncte, 8 sub liderul Arsenal, dar este văzută în continuare de specialiști cu prima șansă la câștigarea titlului. Lotul este net superior față de cel al „tunarilor”, cu mai multe soluții pe banca de rezerve. Trupa pregătită de Pep Guardiola are cea mai bună ofensivă din competiție, 44 de goluri, iar principalul motiv al acestei statistici este Erling Haaland. Vârful norvegian este într-o ligă proprie cu cele 21 de goluri marcate în 15 apariții. 

cota2.ro

PARIU GRATIS FĂRĂ DEPUNERE AICI!

Manchester City și Chelsea s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în șaisprezecimile Cupei Ligii Angliei. „Cetățenii” s-au impus cu 2-0. Alte informații și statistici interesante: 

• Erling Haaland a marcat în toate cele 3 meciuri disputate de Manchester City după Campionatul Mondial

• 64 de șuturi spre porțile adverse a expediat Erling Haaland în acest sezon, 34 dintre ele fiind cadrate

• Erling Haaland are pasatorul perfect în echipă. Kevin De Bruyne a reușit 9 assisturi în acest sezon, liderul ierarhiei din Premier League

• Haaland a înscris în 12 dintre cele 15 meciuri jucate în Premier League

• Chelsea a primit gol în toate disputele din acest sezon contra tradiționalelor echipe din „Top 6”

• 17.87 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon, cea mai ridicată medie din Premier League. Chelsea e printre codașe, doar 11.00 oportunități/partidă

• Manchester City este net superioară și în ceea ce privește șuturilor trimise pe spațiul porții, o medie de 6.00/meci, față de doar 3.69 cât are Chelsea

• Echipele lui Graham Potter au înfruntat de 8 ori formațiile lui Guardiola. Bilanțul e unul categoric, 7-1 pentru managerul lui Manchester City.

Cota pentru Erling Haaland marchează în Chelsea - Manchester City este @1.92 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Manchester City
Pronostic:
Haaland înscrie
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro