Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.60

BETANO

Ne pregătim de un prim weekend cu foarte mult fotbal în 2023, dar până atunci ne concentrăm pe ziua de vineri, unde avem agitație pe meciuri cumva din plan secund.

Se joacă două partide ușor neatractive pentru gustul nostru în La Liga, dar vestea și mai bună e că avem meciuri în liga a 2-a din Olanda, dar și în prima ligă din Portugalia.

cota2.ro

MAASTRICHT - DE GRAAFSCHAP (21:00) - Maastricht are ca obiectiv revenirea în prima ligă din Olanda, iar sezonul acesta este încrezător pentru echipa de pe malul râului Meuse. Maastricht se află pe locul 3, cu 33 de puncte, la 5 lungimi de locul 2, care permite promovarea automată. În liga a 2-a din Olanda, primele 2 echipe promovează direct, în timp ce echipele de pe locurile 3-8 joacă un fel de playoff pentru a afla și echipa a 3-a care va merge la barajul de promovare / menținere.

Dincolo, De Graafschap, și ea echipă care a mai cochetat cu prima ligă, are un sezon departe de pretențiile fruntașe. Oaspeții de azi sunt pe locul 13, cu 21 de puncte, la 3 puncte totuși de un loc 8 care ar permite accesul în playoff.

  • 7 dintre ultimele 8 meciuri directe au produs minimum 3 goluri;
  • 6 dintre ultimele 8 meciuri au fost de GG-uri, goluri în ambele tabere.

BENFICA - PORTIMONENSE (21:00) - Liderul la zi din Portugalia trebuie să-și revină după pasul greșit făcut în ultima etapă. Benfica a cedat la scor de neprezentare cu Braga, 0-3, iar acum trebuie să se revanșeze în fața propriilor fani în duelul cu Portimonense.

Oaspeții sunt pe poziția a 8-a, cu 19 puncte strânse, dar traversează o formă slabă: trei înfrângeri în ultimele 5 etape, iar ultimele două eșecuri au fost consecutive.

  • Benfica are procentaj maxim după 7 meciuri jucate pe teren propriu - 7 succese, 26 de goluri marcate și doar 6 goluri primite;
  • Portimonense nu face egaluri în deplasare: 3 victorii și 3 eșecuri în cele 6 meciuri disputate pe teren străin, cu golaveraj negativ - 6 goluri date și 7 încasate;
  • În sezonul trecut, Benfica s-a împiedicat acasă cu Portimonense, 0-1, dar s-a revanșat în retur, în deplasare, victorie cu 2-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maastricht vs De Graafschap
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.68
Benfica vs Portimonense
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.55
Cota finala: 2.60
Profit: 16.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro