Ponturi Pariuri Fotbal Twente vs Emmen

Superbet

Twente Enschede FC și FC Emmen se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Eredivise, prima ligă a Olandei. Twente, campioana surprinzătoare a sezonului 2009/2010 din Olanda, a traversat momente complicate. A avut probleme financiare și a retrogradat în liga secundă în anul 2019. Revenită pe prima scenă a pus la cale un proiect interesant, cu Ron Jans manager. În actuala stagiune a fost aproape de grupele Conference League, învinsă în play-off de Fiorentina, 1-2 la general. În Eredivisie lucrurile merg acceptabil, locul 5, cu 27 de puncte obținute în primele 14 runde. E cam maximum posibil într-un campionat dominat de Feyenoord, Ajax și PSV. Lotul este în conformitate cu poziția din clasament, cotat la 47.58 milioane de euro. 

Nou-promovata FC Emmen are cel mai slab lot din Eredivisie, valorând doar 11.60 milioane de euro. Managerul Dick Lukkien, în funcție din 2016, o ține însă pe linia de plutire. Oaspeții de astăzi ocupă locul 16, cel de baraj, cu 11 puncte acumulate. Emmen încearcă să practice un fotbal ofensiv, lucru firesc dacă privim structura lotului. Nu mai puțin de 10 fotbaliști dintre cei 28 au profil ofensiv. 

cota2.ro

Twente a câștigat ultimul meci direct contra lui FC Emmen, scor 4-1. Alte informații și statistici interesante: 

• toate meciurile directe disputate vreodată pe terenul lui Twente au fost GG

• Twente a marcat în toate cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat

• Twente conduce în clasamentul meciurilor disputate pe teren propriu, 6 victorii și o remiză. A marcat 19 goluri în aceste partide

• Emmen a marcat în ultimele 3 deplasări. A câștigat-o pe cea mai recentă, 1-0 contra lui Sittard

• 16.71 ocazii de gol/meci și-a creat Twente în acest sezon de Eredivisie. Emmen are și ea o medie decentă, 11.57 oportunități/partidă

• 91 de cornere a obținut Twente în acest sezon. Și Emmen este în prima jumătate a acestei ierarhii, 68 de lovituri de la colțul terenului. 

• Ricky van Wolfswinkel, golgeterul lui Twente, a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive în ultimele 5 partide oficiale.

Pe Superbet, cota pentru Twente câștigă meciul și ambele formații marchează (1 & GG) este @3.30. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Twente vs Emmen
Pronostic:
1 & GG
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro