Ponturi Pariuri Tenis Cori Gauff vs Danka Kovinic

BETANO

Prima semifinală a turneului WTA de la Auckland, turneu desfășurat pe hard, le pune față în față pe Cori Gauff și Danka Kovinic.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Ĺa doar 18 ani, Cori Gauff este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feninin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteaptă ca ea să crească mult în 2023, iar începutul este promițător 3 victorii în minim de seturi cu Tatjana Maria, Kenin și Zhu și un joc extrem de solid.

Danka Kovinic este o sportivă din Muntenegru de 28 ani, momentan pe locul 60 WTA. Ea este o zguristă tipică, suprafață pe care joacă aproape în exclusivitate si pe care a înregistrat cele mai bune performanțe ale carierei. Kovinic este o jucătoare care a impresionat în turneele mici de nivel ITF și Challenger, având însă rezultate modeste în tenisul cu adevărat important. Aici a trecut de Hibino, Davis și Kuzmova. 

Mă aștept la o victorie categorică din partea lui Coco Gauff în fața unei sportive care joacă extrem de puțin pe hard si pe care nu o văd capabilă să facă față loviturilor puternice venite din partea sportivei din SUA. Nu o văd pe Kovinic să câștige mai mult de 6 game-uri. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Cori Gauff vs Danka Kovinic
Pronostic:
Cori Gauff - 5.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro