Ponturi Pariuri Fotbal Valencia vs Cadiz

BETFAIR EXCHANGE

Valencia - Cadiz

De la ora 22:00, pe ”Estadio de Mestalla”, Valencia primeste vizita celor de la Cadiz, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 16, din LaLiga. Ultimul joc direct dintre cele doua formatii s-a disputat la inceputul lunii aprilie a anului precedent si s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj. ”Liliecii” se claseaza in acest moment pe locul 10 in campionat cu doar 19 puncte acumulate dupa 15 etape disputate, in timp ce Cadiz e penultima in LaLiga cu 12 puncte acumulate dupa acelasi numar de jocuri. 

Gennaro Gattuso nu va putea conta in acest meci pe Domenech si Nico, in timp ce Sergio nu ii va avea la dispozitie pe Garrido si Zaldua, insa putin probabil si pe Cala, Chust si Gil, jucatori care sunt accidentati si sunt incerti in acest moment. Pablo Gonzales Fuertes va arbitra aceasta confruntare, un arbitru cu 8 aparitii in acest sezon de LaLiga si cu o medie de 6.38 cartonase galbene per meci. 

cota2.ro

Informatii, statistici si echipe probabile de start, Valencia - Cadiz:

  • Valencia e a treia cea mai buna echipa atunci cand vine vorba de posesia mingii, acestia avand un procentaj de 57.7% posesie per meci. Cadiz e penultima in clasament la acest capitol cu un procentaj de doar 40.7%.
  • Valencia ocupa locul 3 intr-un clasament al faulturilor comise per meci, cu o medie de 15,3. Cadiz e doar cu patru pozitii mai jos si are o medie de 14,0 faulturi comise per meci.
  • Jeremias Ledesma, portarul celor de la Cadiz, e lider intr-un clasament al paradelor per meci, cu o medie de 4.7 suturi parate.
  • Valencia a incasat minim 2 cartonase galbene in 88% din meciurile de pe teren propriu. De partea cealalta, Cadiz a primit minim doua avertismente in toate deplasarile din acest sezon.
  • Valencia nu a pierdut niciodata pe teren propriu in prima repriza, bifand 4 succese si 4 egaluri in primele 45 de minute de joc. De partea cealalta, Cadiz nu a reusit sa marcheze nici macar un gol in prima repriza a tuturor deplasarilor din acest campionat.
  • 60% din golurile marcate de Cadiz in acest sezon (6 din 10), au venit in ultimele 10 minute ale partidelor. In acest interval de timp, Valencia are cel mai bun procentaj de goluri marcate in acest sezon, numai putin de 26%.
  • In ultimele doua meciuri directe disputate pe ”Mestalla”, s-au acordat de fiecare data minim 9 cartonase galbene, un cartonas rosu si minim 29 de faulturi.

Valencia (4-3-3): Mamardashvili - Correia, Comert, Diakhaby, Gaya - Musah, Moriba, Almeida - Castillejo, Cavani, Lino

Cadiz (4-4-2): Ledesma - Carcelen, Hernandez, Fali, Espino - Alejo, Alcaraz, Alex, Ocampo - Lozano, Negredo

Valencia nu are rezultatele asteptate de fani in acest sezon, iar locurile de cupe europene se indeparteaza tot mai mult. ”Liliecii” detin a 5-a cea mai buna ofensiva din acest sezon, in timp ce Cadiz are a doua cea mai slaba aparare din campionat. Cavani e principalul pericol pentru poarta lui Ledesma si nu m-ar mira sa o bage in ate. Un gol al uruguayanului are o valoare excelenta pe Betfair Exchange, iar eu unul o sa iau in considerare si acest pariu cotat la 2.72. Pentru acest meci am ales sa mizez, ca si pariu principal, pe o victorie a gazdelor. Ii consider echipa mai valoroasa, mai inchegata, cu jucatori mult mai experimentati, iar handicapul asiatic de -1 pe victoria acestora cred ca merita jucat, mai ales ca are si o valoare destul de buna.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Valencia vs Cadiz
Pronostic:
Valencia -1 Handicap Asiatic
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro