Ponturi Pariuri Tenis Anna Blinkova vs Panna Udvardy

BETFAIR EXCHANGE

Pentru această noapte vă propun un pont din calificările turneului de hard, Hobart, acolo unde Anna Blinkova o întâlnește pe Panna Udvardy. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Anna Blinkova este o jucătoare din Rusia de 24 ani, clasată momentan pe locul 73 WTA. Deși este de ceva timp in prin plan, ea a câștigat în 2022 primul său turneu WTA la Cluj Napoca. Blinkova este o jucătoare înaltă, la 1.79 m înălțime preferând suprafețele rapide unde își pune în valoare serviciul puternic. Are recent semifinale la Challenger-ul de la Limoges unde a trecut clar de Ana Bogdan. 

Panna Udvardy este o sportivă de 24 ani din Ungaria, aflată pe locul 88 WTA. Ea a intrat în premieră în top 100 după rezultatele excelente obținute în 2021, câștigând numai puțin de 5 turnee de nivel ITF, toate însă pe zgură. Panna joacă aproape în exclusivitate în turnee mici, având rezultate bune contra unor adversare modeste. A câștigat în 2022 și un turneu ITF pe hard, la Baranquilla în Columbia, însă și acolo toate adversarele au fost din afara top 100. 

O văd pe Anna Blinkova mare favorită, în special datorită faptului că partida se dispută pe hard, o suprafață pe care își pune perfect în valoare loviturile puternice. Udvardy este mai mult o zguristă și nu o văd să facă față loviturilor rusoaicei.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anna Blinkova vs Panna Udvardy
Pronostic:
Victorie Anna Blinkova 2-0
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 6.37
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro