Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.55

Superbet

Ziua de sâmbătă a fost una destul de complicată dacă ar fi să ne uităm la meciurile favoriților, iar Inter, ca un exemplu, probabil că a stricat multe bilete în prima zi de weekend.

Pentru că pare că încă se resimte ”amețeala” cauzată de Crăciun, Revelion și pauza de la Campionatul Mondial, poate că n-ar fi rău să mai avem răbdare cu soliștii clasici și să mergem tot în plan secund pentru a descoperi niște meciuri cu mare potențial pe goluri.

cota2.ro

NIJMEGEN - AJAX (15:30) - După o pauză foarte lungă, de aproape două luni, se reia ”joaca” și în Eredivisie, iar Nijmegen - Ajax este una dintre partidele interesante de duminică. ”Lăncierii” sunt abia pe poziția a 3-a, după ce în ultimele 3 etape de campionat n-au reușit să câștige: două remize și o înfrângere are Ajax în cele mai recente 3 meciuri de campionat.

NEC Nijmegen ocupă locul 11 și stă mai bine decât Ajax în ceea ce privește forma de moment. Oaspeții de azi au două succese la rând care i-au ridicat din zona periculoasă, măcar pentru moment.

În sezonul trecut, Ajax a câștigat ambele dueluri: 1-0 în deplasare și 5-0 pe teren propriu. Penultima deplasare la Nijmegen ne încurajează mai tare în zona de goluri, cu Ajax care a câștigat, la vremea respectivă cu 5-1. Desigur, au trecut de atunci 5 ani, dar trupa din Amsterdam și-a păstrat apetitul ofensiv caracteristic intact.

MARITIMO - SPORTING (20:00) - Pentru seară ne concentrăm pe Portugalia, acolo unde Maritimo primește vizita lui Sporting. Fanii din Lisabona visau la Cristiano Ronaldo în această iarnă, dar revenirea fiului rătăcitor nu s-a mai petrecut, CR7 alegând varianta mai bănoasă - Al Nassr. Sporting ocupă locul 4 în prezent, cu 28 de puncte, la 12 lungimi distanță de liderul Benfica, echipă care are însă un meci în plus. Așadar, un succes la Maritimo ar reduce decalajul la 9 puncte.

Maritimo se pregătește ușor, dar sigur, către drumul spre liga a 2-a. Gazdele de azi au un singur succes în 14 etape, perioadă în care au strâns doar 7 puncte.

28 de goluri a încasat Maritimo în 14 meciuri, o medie de 2 goluri primite pe partidă - a 2-a cea mai slabă apărare din campionat, după Pacos Ferreira (29 goluri încasate).

Sporting are tot o medie de 2 goluri pe meci, dar la fosta campioană a Portugaliei e valabil în zona ofensivă. 29 de goluri a înscris Sporting în 14 etape, perioadă în care a scos mingea din poartă de 15 ori.

Maritimo a marcat doar 9 goluri în această primă jumătate de sezon.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nijmegen vs Ajax
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.50
Maritimo vs Sporting
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 2.55
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro