Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Barcelona

BETFAIR SPORTSBOOK

Atletico Madrid și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în derby-ul rundei cu numărul 16 din La Liga. Pauza provocată de Campionatul Mondial i-a prins bine lui Atletico Madrid. Formația antrenată de Diego Simeone a câștigat toate cele 3 meciuri disputate de atunci. E adevărat, două au fost în Cupa Regelui, în fața unor adversari modești, Arenteiro și Real Oviedo. Eliminată deja din cupele europene, gruparea din capitala Spaniei nu o duce prea bine nici în La Liga. E doar pe locul 4, cu 27 de puncte obținute în 15 runde. Cea mai notabilă absență de astăzi este cea a fundașului Mario Hermoso, suspendat. 

Barcelona trebuie să profite de pasul greșit făcut ieri de Real Madrid, 1-2 pe terenul lui Villarreal. Cele două sunt la egalitate de puncte în vârful ierarhiei, cu câte 38 de puncte, dar catalanii au meciul de azi restant. Xavi are un mare semn de întrebare înaintea derby-ului. Nu îl poate folosi pe golgeterul Robert Lewandowski. Polonezul este în continuare suspendat. În aceste condiții este așteptat să iasă la rampă Ousmane Dembele, al doilea marcator al echipei în actuala stagiune.

cota2.ro

PARIU GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE pentru toți jucătorii pe meciul Atletico Madrid vs Barcelona AICI

Barcelona a făcut spectacol în singurul meci direct disputat în anul 2022 contra lui Atletico Madrid, scor 4-2. Alte informații și statistici interesante:

• 34 de goluri a marcat Barcelona în primele 15 etape ale sezonului din La Liga. Doar Real Madrid are un atac mai bun

• 17.07 ocazii de gol/meci și 6.07 șuturi pe poartă/partidă are Barcelona în acest sezon. Conduce ambele ierarhii în La Liga

• 7 goluri și 9 pase decisive are Ousmane Dembele în acest sezon, în toate competițiile

• Dembele a marcat inclusiv în urmă cu 4 zile, în calificarea chinuită obținută de Barcelona în Cupa Regelui, 4-3 contra lui CF Intercity, după prelungiri

• 6 driblinguri/meci a reușit Ousmane Dembele în acest sezon

• 2.9 centrări/meci a expediat Ousmane Dembele în actuala stagiune 

• 1.97 șuturi a încercat Ousmane Dembele, în medie, în acest sezon.

Pariul Ousmane Dembele marchează sau oferă o pasă decisivă are cota @2.50 pe Betfair Sportsbook!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atletico Madrid vs Barcelona
Pronostic:
Dembele înscrie sau oferă o pasă decisivă
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro