Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

Fenerbahce și Galatasaray se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 18 din prima ligă a Turciei. Fenerbahce nu a mai câștigat campionatul din 2014. Conducerea clubului a mers all-in în vară. L-a adus antrenor pe experimentatul Jorge Jesus, pe un salariu pe măsură, și a investit 30 de milioane în achiziții cu nume, precum Diego Rossi, Joao Pedro, Josua King sau Batshuayi. După primele 16 runde, Fener ocupă poziția secundă în Super Lig, cu 35 de puncte, unul sub adversara de astăzi. 

Așadar, Galatasaray este liderul la zi din Turcia. Dacă am amintit investițiile lui Fenerbahce, atunci trebuie să spunem că gruparea „Cim-Bom” a fost chiar la un nivel superior. Printre starurile transferate se numără Icardi, Lucas Toreira, Sergio Oliveira sau Haris Seferovic. Rezultatele sunt în consecință, 36 de puncte în 16 runde. 

cota2.ro

• Feberbahce are de departe cel mai bun atac din prima ligă a Turciei, 42 de goluri

• și Galatasaray are o ofensivă de top, 29 de reușite

• Fenerbahce a marcat în toate cele 16 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• Galatasaray are o serie de 4 meciuri cu gol marcat pe teren străin

• 124 de cornere a obținut Galatasaray în acest sezon. Nicio altă formație din primul eșalon nu a mai trecut de 100

• 114 șuturi pe poartă a expediat Galatasaray în acest sezon, liderul ierarhiei. Fenerbahce e pe 3, cu 95 de execuții cadrate.

Cota pentru ambele formații înscriu sau peste 2.5 goluri în Fenerbahce - Galatasaray este @1.39 în Betano!

-------------------------------

UC Sampdoria și SSC Napoli se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în runda cu numărul 17 din Serie A. Dejan Stankovic, instalat în octombrie la Sampdoria, a profitat de pauza provocată de Campionatul Mondial și a uns mecanismele formației sale. A disputat 4 amicale, marcând în ele un total de 16 goluri. Și primul meci oficial din anul 2023 a fost un succes, 2-1 pe terenul lui Sassuolo. Sampdoria ocupă în continuare un loc retrogradabil, cu doar 9 puncte obținute în 16 runde, dar fanii au ceva motive de optimism. 

Liderul Napoli vine după primul eșec suferit în acest campionat, 0-1 pe terenul lui Inter. Luciano Spalletti rămâne însă calm. Are în continuare un avans de 4 puncte față de principala urmăritoare, Juventus, plus meciul de astăzi restant. Altă veste bună vine de la echipa medicală a clubului. Niciun fotbalist nu este accidentat, așa că Napoli va putea alinia formula de start standard, în frunte cu Osimhen și Kvaratskhelia.  

• Osimehen și Kvaratskhelia au împreună în acest sezon 15 goluri și 7 pase decisive, cel mai eficient cuplu ofensiv din Serie A

• De altfel, Napoli are cel mai bun atac din campionat, 37 de goluri marcate

• Napoli a câștigat cu 4-0 ultimul meci direct disputat pe terenul celor de la Sampdoria

• Sampdoria are a doua cea mai slabă apărare din campionat, 28 de goluri încasate

• Napoli conduce toate ierarhiile ofensive din Serie A. A expediat 100 de șuturi pe spațiul porților adverse, dintr-un total de 262 de ocazii.

Cota pentru Ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în Sampdoria - Napoli este @1.50 în Betano

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fenerbahce vs Galatasaray
Pronostic:
Ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri
Cota
1.39
Sampdoria vs Napoli
Pronostic:
Ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.08
Profit: 5.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro