Ponturi Pariuri Tenis Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian

BETANO

În primul tur al turneului WTA de la Hobart, turneu de hard premergător Australian Open avem partida dintre Marie Bouzkova și Jaqueline Cristian. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Marie Bouzkova este o jucătoare din Cehia de 24 ani, clasată pe locul 24 WTA . Ea este pe un puternic trend ascendent în ultimul an reușind să câștige primul titlu WTA al carierei la Praga și să obțină rezultate bune în majoritatea turneelor la care a participat. La Wimbledon a pierdut greu în sferturi contra lui Jabeur, iar la Roland Garros s-a retras înaintea meciului cu Mertens. Bouzkova este o sportivă extrem de tehnică și agresivă care își pierde greu serviciul.

Jaqueline Cristian vine după un an dificil, marcat de accidentarea gravă din luna Februarie, accidentare ce a ținut-o departe de teren mai bine de 6 luni. Anterior acesteia, Jaqueline era în cea mai bună formă a carierei, reușise să urce până aproape de top 50, a ajuns în prima finală WTA la Linz și a învins jucătoare de top precum Ostapenko, Tomljianovic, Pera sau mai ales Rybakina. De la revenire nivelul său nu a mai fost același, face multe greșeli și pare că nu mai are răbdare să aleagă cele mai bune soluții. A pierdut cu jucătoare mult sub nivelul său, precum Tubello, Jamrichova sau Falkowska.

Marie Bouzkova este în mare formă și eu o văd chiar printre favoritele la fazele superioare la Australian Open. Meciul cu jucătoarea noastră pare ușor, Jaqueline fiind departe de nivelul anterior accidentării. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Marie Bouzkova vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Marie Bouzkova & sub 20.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro