Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.87

BETANO

Ziua de duminică, 8 ianuarie, n-a fost nici pe departe cea mai ”dreaptă” zi pe care o puteam prinde la pariuri sportive, cu multe surprize care au încurcat puternic biletele.

La prima vedere, un Sporting sau Ajax sigur s-au regăsit ca bază în multe tichete de final de săptămână, dar acestea au fost printre săgețile otrăvite de ieri. Poate s-au mai completat ceva bilete bune în zona de goluri marcate.

cota2.ro

BAȘAKȘEHIR - ADANA DEMIRSPOR (16:00) - Ziua de luni o deschidem în Turcia, cu duelul dintre Bașakșehir și Demirspor, vecine de clasament. Gazdele sunt pe 3, cu 31 de puncte, în timp ce oaspeții sunt pe 4, cu 30 de puncte.

Galatasaray e liderul din Super Lig, cu 39 de puncte, la 4 puncte distanță de Fenerbahce, pe care a bătut-o, ieri, în derby-ul Turciei.

  • Pe teren propriu, Bașakșehir a strâns 6 victorii, 1 remiză și 2 eșecuri, cu 15 goluri marcate și 10 goluri primite în 9 partide;
  • Adana Demirspor e o echipă complicată și greu de anticipat în jocurile de deplasare: 3 succese, 4 remize și 2 înfrângeri, cu 16 goluri înscrise și 12 încasate în 9 meciuri jucate ”afară”;
  • În sezonul trecut, s-au bifat două rezultate de 2-1 în meciurile directe, fiecare echipă câștigând meciul de pe teren propriu;
  • Adana vine după victoria cu 6-0 cu Istanbulspor, în timp ce Bașakșehir a făcut doar 1-1 în deplasarea cu Gaziantep.

JONG UTRECHT - JONG AZ (21:00) - Închidem seara de luni cu un popas în liga a 2-a din Olanda, acolo unde ne concentrăm pe duelul echipelor de tineret ale lui Utrecht și AZ Alkmaar.

Jong Utrecht ocupă ultima poziție în Eerste Divisie, cu doar 15 puncte strânse în 18 meciuri, dar într-o ușoară revenire de formă, cu 3 victorii în ultimele 5 etape, dintre care 2 succese sunt consecutive, în prezent.

Jong AZ stă mult mai bine, locul 8, cu 25 de puncte, dar la forma de moment lucrurile sunt complicate - niciun succes în ultimele 3 etape (2 remize și 1 înfrângere):

  • 30 de goluri a primit Jong Utrecht în 18 meciuri, perioadă în care a marcat de 19 ori. Așadar, medie de 1 gol pe meci marcat, dar aproape de zona de 2 goluri pe meci la nivel de goluri încasate;
  • 28 de goluri a înscris Jong AZ în acest sezon, iar în primele 17 meciuri a scos balonul din poartă de 23 de ori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bașakșehir vs Adana Demirspor
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.85
Jong Utrecht vs Jong AZ
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro