Ponturi Pariuri Tenis Francesco Passaro vs Lukas Rosol

GetsBet

În calificările pentru Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului avem meciul dintre Francesco Passaro și Lukas Rosol. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Francesco Passaro este un jucător italian din noua generație, aflat pe locul 120 ATP. El se află în cea mai bună formă a carierei sale și a făcut un salt extraordinar în 2022, după ce la finalul anului 2021 era clasat abia pe locul 599. Francesco are 6 finale în circuitul ITF/Challenger în 2022, având titluri la Monastir și Trieste și patru finale pierdute contra lui Rune,Musetti, Coria si Stebe. El a participat la finalul anului la Next Gen Finals, turneul campionilor pentru jucătorii tineri, acolo unde a avut un bilanț 1-2.

cota2.ro

Lukas Rosol este un jucător ceh de 37 ani, aflat pe locul 215 ATP. El este unul dintre veteranii circuitului masculin și cel mai probabil se va retrage la finalul acestui an. Rosol a fost un sportiv bun reușind să câștige 2 turnee ATP și să ajungă până pe locul 26 mondial în 2014. În ultimii ani a jucat însă mai rar si in general în turnee de nivel inferior, Challenger și ITF, cucerind chiar și un titlu anul acesta la Muttenz pe zgură, adversarii întâlniți acolo fiind însă foarte modești.

Francesco Passaro este un jucător extrem de talentat și cel mai probabil il vom vedea anul acesta în top 100. El este favorit în fața unui sportiv cu 15 ani mai în vârstă, însă pe hard nu îl văd dominant. Rosol a jucat bine în ultimele meciuri pe suprafețe rapide și poate furniza surpriza. Văd un meci echilibrat, posibil cu set decisiv. 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Francesco Passaro vs Lukas Rosol
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 5.95
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro