Ponturi Pariuri Tenis Jenson Brooksby vs Diego Schwartzman

BETFAIR SPORTSBOOK

În turul secund al turneului ATP de la Auckland, turneu desfășurat pe hard, avem meciul dintre Jenson Brooksby și Diego Schwartzman. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Jenson Brooksby este un american de 22 ani aflat pe locul 48 ATP. El a intrat în atenția publicului în 2021, când a avut un an senzațional cu 50 victorii și doar 13 înfrângeri, câștigând titlul de "ATP Newcomer of the year". În 2022 a început de asemenea în forță, cu sferturi la Miami, Indian Wells si finale la Dallas si Atlanta , însă pe final de an a dat semne de slăbiciune, înregistrând 3 înfrângeri consecutive în sală. Deși este înalt, Broosby are o deplasare bună in teren, fiind bun în schimburile lungi. A trecut de Fognini în primul tur.  

cota2.ro

Diego Schwartzman este favoritul nr.3 aici, un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 25 ATP. El este cel mai scund jucător din prima sută mondială, având doar 1.70 m, însă compensează cu o deplasare foarte bună în teren, fiind foarte combativ pe toate suprafețele. Preferă totuși zgura, acolo unde a câștigat 3 din cele 4 titluri din palmares și unde a reușit cea mai mare performanță a carierei, semifinale la Roland Garros.

Diego Schwartzman traversează unul dintre cele mai slabe momente din carieră, înregistrând 7 înfrângeri consecutive, perioadă în care a câștigat doar 1 set. Practic, de la US Open el a pierdut toate meciurile disputate. Vine după 2 luni de pauză și probabil va fi la alt nivel având în vedere că urmează Australian Open. Brooksby nu este nici el în cea mai bună perioadă, fiind destul de slab chiar și ieri cu Fognini. Văd un meci echilibrat, iar linia de 20.5 game-uri pare usor de depășit. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Jenson Brooksby vs Diego Schwartzman
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro