Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Charlton

Superbet

Manchester United și Charlton Athletic se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în sferturile de finală din Cupa Ligii Angliei. Erik Ten Hag a început să facă treabă la Manchester United. A legat 7 victorii și este în cărți în toate competițiile. I-a dus pe „diavoli” până pe 4 în Premier League, i-a calificat în șaisprezecimile Cupei Angliei, iar acum are șansa să îi apropie de trofeu în Cupa Ligii Angliei. Managerul olandez nu îi poate folosi astăzi pe Bruno Fernandes, suspendat, și pe Jadon Sancho și Van de Beek, ambii accidentați. Tripleta ofensivă deja consacrată, Rashford - Antony - Martial va fi la treabă. 

Charlton, adversara lui United, a avut și perioade mai bune în istorie. În acest moment ocupă doar locul 12 în League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei. De la finalul lunii decembrie 2022, echipa este pregătită de Dean Holden, un manager lipsit de experiență. Are la dispoziție un lot infinit mai slab decât al trupei din Manchester, cotat la 8.10 milioane de euro. Singurul mod prin care poate compensa este printr-un plus de determinare și agresivitate, așa cum a fost cazul și în turul precedent, când Charlton a eliminat-o pe Brighton după executarea loviturilor de departajare.

cota2.ro

Manchester United și Charlton nu s-au mai înfruntat din 2007. Cele mai interesante informații și statistici înaintea disputei de pe „Old Trafford”:  

• 8 victorii consecutive are Manchester United pe teren propriu, în toate competițiile

• 12 faulturi a comis Charlton în meciul din turul precedent al Cupei Ligii, contra lui Brighton. Adversarii au faultat doar de 8 ori

• doar 6 faulturi a comis Manchester United în disputa cu Burnley, din optimile Cupei Ligii Angliei. Adversarii au avut 9

• 15 faulturi au comis jucătorii lui Charlton în ultimul meci de campionat, disputat în urmă cu 3 zile și câștigat 2-1 contra lui Lincoln

• 10.8 faulturi/meci este media în disputele lui Charlton din actuala stagiune.

Cota pentru handicap faulturi +0.5 pe Charlton este 1.85 pentru acest meci pe Superbet, iar pentru mine reprezintă un VALUE BET în condițiile în care se presupune că Man. United va fi echipa care va avea posesia mingii mai mare, iar outsiderul va fi pus de mai multe ori în postura de a comite faulturi.

Explicație pentru începători: pentru ca pariul nostru să fie câștigător, este nevoie ca Manchester United să NU comită mai multe faulturi decât Charlton. Dacă este egalitate la faulturi sau Charlton va comite mai multe, pariul e câștigător.

*Rezultatele se validează pe baza statisticilor OPTA!


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Charlton
Pronostic:
Charlton +0.5 handicap faulturi
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro