Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Valencia

Superbet

Spaniolii au păstrat și pentru acest sezon formatul special pentru Supercupa Spaniei, cu semifinale și finale, într-un sistem în care toate cele 4 echipe sunt deplasare în afara Spaniei pentru a juca aceste partide.

În acest sezon, Real Madrid, Barcelona, Valencia și Betis sunt în Arabia Saudită, la Riyadh, în perioada 11 - 15 ianuarie. Real Madrid - Valencia și Betis - Barcelona - așa arată semifinalele din acest sezon.

cota2.ro

Pentru ziua de miercuri ne concentrăm pe duelul dintre Real și Valencia, o confruntare care le prinde pe ambele combatante după o înfrângere în campionat. Înainte să zboare în Arabia Saudită, Real a cedat în fața lui Villarreal, 1-2, în timp ce Valencia a pierdut acasă, surprinzător, cu Cadiz, 0-1. 19 puncte diferență sunt între Real și Valencia, în La Liga, după 16 runde disputate, cu avantajul de partea trupei blanco, în mod evident.

Pentru că se joacă în sistem de semifinală și finală, adică în sistem eliminatoriu, meciurile vor fi unele extrem de echilibrate și disputate. Desigur că există pariuri suficiente pentru zona de soliști, mult cu Real în prim-plan, sau chiar cu goluri marcate, de ce nu chiar în ambele porți, dar noi vom alege un pariu din zona selecțiilor speciale.

  • La ultimul duel direct, Real Madrid a câștgiat cu 4-1 duelul cu Valencia! ”Liliecii” au fost însă dezlănțuiți la capitolul disciplinar: 25 de faulturi a făcut Valencia pe Bernabeu:
  • 14 faulturi a avut Valencia, acasă, cu modesta Cadiz;
  • 16 faulturi a bifat Valencia cu Villarreal, în deplasare;
  • 13 faulturi a făcut Valencia în duelul cu Barcelona.

În general, de la venirea lui Gattuso, Valencia a căpătat din răutatea fostului mijlocaș și a devenit una dintre echipele cele mai contondente din La Liga. Pe lângă ideea de derby cu Real Madrid, adăugăm aici și momentul: vorbim, totuși, de un meci în Arabia Saudită, cu stadionul plin, într-o semifinală de posibil trofeu. Condiții suplimentare pentru ca Valencia să fie ultra-motivată și să încerce, prin orice mijloace, să-i facă față lui Real Madrid.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Madrid vs Valencia
Pronostic:
Peste 15,5 faulturi Valencia
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro