Ponturi Pariuri Fotbal Lorient vs AS Monaco

BETFAIR EXCHANGE

Lorient și AS Monaco se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 18 din Ligue 1. Lorient s-a chinuit să supraviețuiască pe prima scenă în ultimele două sezoane, clasări la limită, pe locul 16. În vară au schimbat antrenorul, l-au instalat pe Régis Le Bris, iar rezultatele sunt unele mult peste așteptări. Gruparea din Bretania ocupă în acest moment locul 6, cu 31 de puncte obținute în 17 runde. E la doar două lungimi distanță de zona cupelor europene. Ar fi doar a doua participare în Europa din istoria clubului, după cea din 2002. Pentru disputa de astăzi, gazdele au o absență majoră. Yvon Mvogo, portarul titular, este indisponibil din cauza unei accidentări la genunchi. 

AS Monaco păstrează rețeta care a consacrat-o în ultimul deceniu. Vinde constant fotbaliști pe bani grei, 155 de milioane de euro cazul din vară, și îi înlocuiește cu tineri promițători. Antrenorul Philippe Clement conduce cel mai tânăr lor din Ligue 1, o medie de vârstă de doar 23.7 ani. Monegascii sunt pe poziția a 4-a în acest moment, cu 33 de puncte. Sunt în cărți în campionat, dar trebuie să răzbune eliminarea rușinoasă suferită în Cupa Franței în urmă cu 3 zile, în fața modestei Rodez.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Lorient - AS Monaco: 

• 33 de goluri a înscris AS Monaco în acest campionat, al 4-lea atac din Ligue 1. Lorient stă și ea bine la acest capitol, 28 de goluri marcate în 17 runde

• în 12 dintre cele 17 meciuri disputate de Lorient în acest sezon s-au marcat peste 2.5 goluri

• 3.3 e media golurilor în disputele lui AS Moanaco în actuala stagiune

• Lorient are un fotbalist între primii 5 marcatori din Ligue 1, pe Terem Moffi, marcator a 10 goluri

• golgeterii lui AS Monaco sunt Ben Yedder și Embolo, ambii cu câte 7 reușite

• AS Monaco este cea mai eficientă formație din Ligue 1, 15% dintre ocazii fiind transformate în goluri. Și Lorient e în topul ierahiei, cu 12% dintre oportunități fructificate

• AS Monaco a marcat în toate cele 8 deplasări din actuala ediție de Ligue 1.

Cota pentru peste 2.5 goluri marcate în Lorient - AS Monaco se tranzacționează la ora redactării articolului la valori cuprinse între 1.74 și 1.78 pe Betfair Exchange, cea mai mare pursă de pariuri sportive din lume, singura licențiată și în România!

Eu voi seta un pariu de tip PRO pe selecția de peste 2.5 goluri în meci, dar la o cotă de 1.90, nu-mi convine să o joc mai jos, iar estimarea mea este că valoarea cotei va ajunge acolo dacă nu se înscrie în primele 10 minute ale meciului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lorient vs AS Monaco
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro