Ponturi Pariuri Fotbal Clermont vs Rennes

BETFAIR EXCHANGE

Clermont Foot și Rennes se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 18 din Ligue 1.  Clermont continuă să uimească lumea fotbalului din Franța. Deși are al doilea cel mai slab lot, cotat la doar 35 de milioane de euro, a intrat în al doilea sezon pe prima scenă. Și nu se face deloc de râs! După primele 17 etape disputate din actuala stagiune ocupă locul 9, cu 22 de puncte, departe de zona periculoasă a clasamentului. Echipa practică un joc curajos indiferent de adversar, iar toate meritele i se cuvin antrenorului Pascal Gastien, în funcție din septembrie 2017. 

Rennes, formația pregătită de Bruno Génésio, este una dintre forțele campionatului. Ocupă în acest moment poziția a 4-a, cu 34 de puncte, la doar două lungimi de Marseille, echipă aflată pe loc de Champions League. Așa cum ne-a obișnuit, Rennes este o rampă de lansare către cluburile de top ale Europei. 

cota2.ro

În vară s-a produs însă un lucru atipic, a cheltuit mai mult decât a vândut. Printre fotbaliștii aduși se numără Amine Gouri, Arnaud Kalimendo, Arthur Theate și Christopher Wooh, toți cu vârsta sub 22 de ani. 

Meciurile directe de sezonul trecut au fost extrem de spectaculoase. Clermont a câștigat cu 2-1 pe teren propriu, iar Rennes a administrat un categoric 6-0 acasă. Alte informații și statistici interesante: 

• 34 de goluri a înscris Rennes în primele 17 runde, al doilea cel mai bun atac din Ligue 1, după campioana PSG

• ultimele 9 meciuri disputate de Rennes, indiferent de competiție, au fost GG

• 14.82 ocazii de gol/meci și-a creat Rennes în acest sezon. Doar PSG îi este superioară

• Clermont impresionează prin eficiență. Deși este penultima în clasamentul ocaziilor, a marcat 20 de goluri până în acest punct al sezonului

• Rennes are al doilea cel mai valoros lot din Ligue 1, după PSG, cotat la 314.95 milioane de euro

• 23.9 ani este media lotului lui Rennes, a doua cea mai mică din Ligue 1.

Voi miza pe selecția de tip PRO pentru peste 2.5 goluri marcate în Clermont - Rennes la o cotă minimă de 2.00 pe Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Clermont vs Rennes
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro