Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.39

LasVegas
  • Nantes - Lyon

De la ora 20:00, pe ”Stade de la Beaujoire”, Nantes, echipa clasata in acest moment pe pozitia a 15-a, primeste vizita celor de la Olympique Lyon, echipa clasata pe locul 8. In ultimul joc direct disputat pe terenul celor de la Nantes, cei de la Lyon au reusit sa se impuna la limita, scor 1-0, dupa un gol marcat de Dembele in minutul 35 al partidei. 

In ultimele 5 meciuri directe, Lyon s-a impus de fiecare data, iar in 4 dintre aceste jocuri a reusit sa puncteze de minim doua ori. Nantes e neinvinsa in ultimele 5 jocuri de pe teren propriu disputate in campionat, iar in ultimele 4 a reusit sa si puncteze cel putin o data. ”Canarii” vin dupa succesul cu Auxerre din runda precedenta, iar moralul e unul excelent inaintea acestei confruntari. Lyon a cedat surprinzator in etapa trecuta, pe teren propriu, contra celor de la Clermont, iar punctele din acest joc sunt foarte importante in vederea obtinerii unei clasari in Top 5 la finalul sezonului.

cota2.ro

Cred ca va fi un meci disputat si foarte tacticizat, iar fazele fixe vor juca un rol extrem de important in economia partidei. In ultimele 9 jocuri directe am avut cel putin 9 lovituri de colt si cred ca un deznodamant asemanator putem avea si in aceasta seara. 

  • Brest - Lille

De la ora 20:00, pe ”Stade Francis-Le Ble”, Brest, echipa care ocupa in acest moment primul loc din ”zona rosie”, primeste vizita celor de la Lille, campioana din sezonul 2020/2021. Lille se claseaza in acest moment pe locul 7, la doar 3 puncte de locurile de cupe europene, iar punctele din acest joc contra celor de la Brest sunt foarte importante, tinand cont ca adversarul nu este unul de top. 

Surprinzator pentru multi, Brest e neinvinsa in fata celor de la Lille in ultimele 5 partide directe, castigand numai putin de 3 dintre aceste partide. Brest are doar un succes pe teren propriu in acest sezon, iar defensiva arata destul de jalnic, acestia primind gol in aproape toate jocurile disputate in fata propriilor fani. Inafara de meciul de pe ”Parc OL”, Lille a punctat de fiecare data in deplasare, in acest sezon, dar au reusit sa se impuna doar in 50% din meciuri. 

Ma astept la ceva goluri avand in vedere ca 75% din meciurile de pe teren propriu ale lui Brest si 88% din meciurile din deplasare ale lui Lille s-au incheiat cu minim doua goluri marcate, insa cred ca o sa avem si multe cornere tinand cont ca in toate jocurile lui Brest de pe ”Francis-Le Ble” am avut minim 8 astfel de faze fixe. Mai mult decat atat, in ultimele 5 jocuri directe m avut minim 9 cornere, iar in ultimele doua meciuri directe disputate la Brest au fost acordate, de fiecare data, minim 14 lovituri de colt.

  • Troyes - Marseille

De la ora 22:00, pe ”Stade de l'Aube”, Troyes primeste vizita celor de la Marseille, echipa clasata in acest moment pe locul 3 in Ligue 1. Troyes se claseaza in acest moment pe locul 13, ir in ultimele 7 partide de pe teren propriu e neinvinsa, 6 dintre ele reprezentand rezultate de egalitate. Marseille are o medie de 2 goluri marcate per meci in partidele din deplasare, insa tehnicianul echipei va avea dificultati in formarea primului 11, tinand cont ca jucatori precum Payet, Harit, Bailly, Ruiz sau Tavares sunt absenti. 

In ultimele 3 partide directe disputate pe terenul celor de la Troyes, ambele formatii au reusit sa marcheze. Numai putin de 88% din meciurile celor doua formatii de pe teren propriu, respectiv deplasare, s-au incheiat cu minim doua goluri pe tabela de marcaj. Ambele echipe au pierdut doar 13% din meciurile disputate in acest sezon pe teren propriu, respectiv deplasare si tind sa cred ca cei de la OM nu vor avea viata usoara in partida din aceasta seara. 

Minim 8 lovituri de colt am avut in toate partidele de pe teren propriu ale celor de la Troyes, deznodamant intalnit si in 75% din meciurile lui Marseille disputate pe teren strain. Mai mult decat atat, in ultimele 6 partide directe am avut de fiecare data minim 10 lovituri de colt, iar in ultimele 3 partide directe disputate pe terenul celor de la Troyes am avut minim 11 astfel de faze fixe. Cred ca si in aceasta seara cele doua echipe vor cauta cornerele, tinand cont ca va fi un meci destul de echilibrat.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Nantes vs Lyon
Pronostic:
Peste 8 cornere (asiatice)
Cota
1.30
Brest vs Lille
Pronostic:
Peste 8 cornere (asiatice)
Cota
1.00
Troyes vs Marseille
Pronostic:
Peste 8 cornere (asiatice)
Cota
1.35
Cota finala: 1.76
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro