Ponturi Pariuri Tenis Anhelina Kalinina vs Sofia Kenin

BETFAIR EXCHANGE

Pentru astăzi vă propun meciul din sferturile turneului WTA de la Hobart, intre Anhelina Kalinina și Sofia Kenin. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 25 ani, momentan pe locul 40 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. Anul acesta are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys. Este bună pe hard și deși nu trimite mulți ași, servește extrem de bine plasat, având o rată mare de conversie la primul serviciu. 

Sofia Kenin este o jucătoare de 24 de ani, momentan pe locul 280 WTA. Fosta câștigătoare de Australian Open si finalistă la Roland Garros, ea s-a confruntat cu probleme mari în ultimii 2 ani, atât de ordin fizic cât și de ordin psihic si a iesit din elita tenisului feminin . Ea a lipsit 5 luni în anul 2022, an în care a avut rezultate foarte slabe, având o serie de 9 înfrângeri consecutive. Pe finalul sezonului de hard a dat semne de revenire, însă este oricum departe de potențialul ei.  

Anhelina Kalinina este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit și a progresat enorm în ultimul an ajungând o sportivă de top. Are 15 victorii în ultimele 18 partide pe hard, perioadă în care a câștigat Challenger-ul de la Limoges și a ajuns în semifinale la Angers și Shrewsbury. Cele două s-au întâlnit luna trecută la Angers, cand Kalinina s-a impus în două seturi. Merg și de această dată pe victoria sportivei din Ucraina, Kenin fiind încă departe de nivelul de altădată.  

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Anhelina Kalinina vs Sofia Kenin
Pronostic:
Victorie Anhelina Kalinina
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro