Ponturi Pariuri Fotbal Betis vs Barcelona

Superbet

Miercuri s-a jucat prima semifinală din Supercupa Spaniei, iar Real Madrid s-a calificat în ultimul act, după ce a învins-o pe Valencia la lovituri de departajare, 4-3, după ce în 90 și 120 de minute scorul a fost egal, 1-1.

Acum, Betis și Barcelona se vor duela pentru a ocupa cel de-al doilea loc disponibil din marea finală care se dispută sub formă de turneu în Arabia Saudită.

cota2.ro

Dacă ieri ne-a mers bine în zona de faulturi, prinzând o cotă excelentă pentru minimum 16 faulturi ale Valenciei, acum vom rămâne în zona de pariuri speciale și la Betis - Barcelona.

Înainte să se îmbarce în avionul de Arabia Saudită, Betis și Barcelona și-au făcut treaba în meciurile din Cupa Regelui și din La Liga. Betis a trecut de Ibiza Islas Pitiusas, 4-1, în Cupă, pentru ca apoi să lege alt succes cu Vallecano, 2-1, în campionat.

Dincolo, Barcelona a avut nevoie de prelungiri cu Intercity, victorie cu 4-3, iar apoi a urmat o nouă victorie chinuită, dar foarte importantă în La Liga, 1-0 cu Atletico Madrid. Catalanii ocupă prima poziție în ierarhia din Spania, cu 3 puncte peste Real Madrid.

  • În sezonul trecut, Barcelona și Betis și-au împărțit frățește victoriile. Ambele echipe au câștigat meciurile din deplasare: 2-1 pentru catalani și 1-0 pentru andaluzi pe Camp Nou;
  • 18 faulturi a făcut Barcelona în cel mai recent meci cu Betis;
  • 17 faulturi a făcut Barcelona cu Betis în meciul de pe Camp Nou;
  • 16 faulturi a comis Barcelona în derby-ul recent cu Atletico Madrid;

Cruz, Camarasa și veteranul Joaquin sunt indisponibili pentru Betis, în timp ce Xavi se bucură de un lot complet înaintea duelului de la Riyadh.

  • 29, respectiv 34 de faulturi s-au făcut în ultimele două meciuri directe dintre Betis și Barcelona;
  • câte 3 cartonașe pe partidă s-au arătat în aceste două dueluri din sezonul trecut.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Betis vs Barcelona
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Barcelona
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro