Ponturi Pariuri Tenis Paula Badosa vs Darya Kasatkina

UNIBET

Pentru astăzi vă ofer un pronostic din semifinalele turneului WTA de la Adelaide 2, acolo unde se întâlnesc Paula Badosa și Darya Kasatkina.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Paula Badosa este o sportivă de 25 ani din Spania, momentan pe locul 11 WTA. Ea a fost și mai sus în clasament, până pe locul 2, însă rezultatele din ultima parte a anului trecut au lăsat de dorit. Chiar și așa a câștigat în 2022 titlu la Sydney, iar în 2021 s-a impus la Indian Wells și Belgrad. Anul acesta l-a început perfect cu victorii concludente contra lui Kontaveit, Kanepi și Haddad Maia, meciuri în care a servit foarte bine, având numai puțin de 21 de ași.  

Darya Kasatkina este una dintre jucătoarele solide din circuitul feminin, semifinalista de grand slem, rusoaică de 25 ani cu 6 titluri WTA câștigate. Ea se află într-o perioadă bună a carierei și a intrat în top 10 WTA participând la Turneul Campionilor în 2022 . Sezonul de hard a fost bun, cu titluri câștigate la Grandby și San Jose. Deși nu este foarte puternică, Kasatkina este bună pe hard, reușind să returneze aproape orice minge și să impresioneze prin deplasarea în teren. Aici a jucat bine, trecând de Krejcikova și Kvitova fără să piardă set. 

Se întâlnesc două sportive în formă bună, echilibrate valoric și nu văd vreo favorită clară. Anul trecut ele s-au întâlnit de 3 ori, iar scorul este 2-1 pentru Kasatkina. Suprafața rapidă de la Adelaide oferă un mare avantaj sportivei la retur, iar aici nu văd prea multe breakuri. Merg pe over 21.5 game-uri

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Paula Badosa vs Darya Kasatkina
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 8
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro