Ponturi Pariuri Fotbal Betis Sevilla vs Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Betis Sevilla și FC Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în a doua semifinală a Supercupei Spaniei. Betis Sevilla a obținut biletul pentru Supercupa organizată în Arabia Saudită datorită triumfului în ediția precedentă a Cupei Regelui. Echipa a rămas în mare măsură neschimbată din acel moment, avându-l la cârmă în continuare pe experimentatul Manuel Pellegrini. Există însă modificări semnificative la nivel de joc. Andaluzii au renunțat la jocul obsesiv de posesie și par acum o formație mai matură, cu multe momente în care este reactivă. Betis este calificată în optimile Europa League, iar în campionat este în obiectiv. Ocupă locul 4 după primele 16 runde disputate. 

Barcelona a ratat deja un obiectiv în actuala stagiune, părăsind Liga Campionilor încă din faza grupelor, așa că Xavi trebuie să câștige toate trofeele rămase pentru a-i mulțumi pe fani. În La Liga are un parcurs aproape perfect, lider cu 13 victorii, 2 remize și un eșec. Catalanii au toate motivele să spere la un triumf în Supercupă. Moralul este excelent după victoria din week-end, 1-0 pe terenul lui Atletico Madrid, iar cea mai bună veste este aceea că suspendarea golgeterului Robert Lewandowski a expirat. Polonezul va apărea din primul minut contra lui Betis. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Betis - Barcelona:

• Barcelona a câștigat cel mai recent meci direct disputat împotriva lui Betis, scor 2-1

• 7 din ultimele 8 înfruntări directe dintre Betis și Barcelona au fost GG

• 18 goluri în 20 de meciuri oficiale are Robert Lewandowski din momentul transferului la Barcelona

• 5.81 șuturi pe poartă/meci are Barcelona în acest sezon de La Liga, liderul detașat al ierarhiei

• Barcelona a primit gol în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale. A fost aproape să se facă de râs în Cupa Regelui, 3 goluri încasate de la modest CF Intercity

• prima semifinală a Supercupei Spaniei a fost GG, 1-1 între Real Madrid și Valencia. Trupa lui Ancelotti s-a calificat după executarea loviturilor de departare

• un bonus de 2 milioane de euro primește câștigătoarea Supercupei Spaniei din acest sezon.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) în Betis - Barcelona este în prezent @1.93, dar eu îmi voi seta un pariu de tip PRO la cotă minimă 2.00!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Betis Sevilla vs Barcelona
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro