Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

Ziua de sâmbătă pornește fix așa cum își dorește orice parior: cu un derby numai bun de jucat! De la 14:30, e agitație totală la Manchester, acolo unde United primește vizita lui City.

”Diavoli” vs. ”cetățeni” sau Ten Hag vs. Guardiola. Indiferent cum vreți să fie pus afișul, al 52-lea derby al orașului Manchester din istoria de Premier League se anunță mai interesant ca niciodată în ultimii ani.

cota2.ro

În tur, cu Ten Hag venit de puțină vreme, United n-a înțeles nimic din deplasarea de la City. Campioana Angliei și-a pulverizat rivala, într-un 6-3 a cărui imagine a mai fost spălată de oaspeți doar în partea a doua a meciului, asta pentru că la pauză aveam deja 4-0 pentru City.

Mergând un joc și mai în spate, lucrurile nu se îmbunătățesc pentru United, tot cu City fiind victorioasă, la capătul unui 4-1 sec. Nici ultima vizită pe Old Trafford nu poate fi mai dătătoare de speranță pentru fanii lui United, asta pentru că tot City s-a bucurat la final, 2-0.

Acum însă pare că, după mulți ani grei, lucrurile sunt ceva mai echilibrate, iar duelul direct le prinde ușor cam la același nivel de formă pe cele două mari rivale din Manchester.

  • 6 victorii consecutive are Manchester United în toate competițiile, dar trebuie menționat și adversarii modești întâlniți în perioada asta;
  • Man. City vine la derby după scurt-circuitul din Cupa Ligii, 0-2 cu Southampton, dar Guardiola și-a ținut la odihnă titularii special pentru meciul de pe Old Trafford;
  • De 4 puncte sunt despărțite cele două formații: City 39 puncte - United 35 pct. ”Diavolii” de pe Teatrul Viselor au 4 victorii la rând în Premier League, iar seria foarte bună i-a adus pe elevii lui Ten Hag pe locul 4, poziție de Champions League;
  • câte 10 șuturi pe poartă a avut Manchester City la ultimele două succese cu United;
  • 5 șuturi pe poartă a avut City la ultima deplasare pe Old Trafford.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City minim 6 șuturi pe poartă
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro