Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Barcelona

UNIBET

Avem ”El Clasico” în Supercupa Spaniei! Real Madrid și Barcelona vor lupta pentru primul trofeu din 2023 azi, de la 21:00, la Riyadh, în Arabia Saudită.

Înainte să ajungă în marea finală, atât Real cât și Barcelona au avut nevoie de prelungiri și lovituri de departajare.

cota2.ro

Madrilenii au lăsat-o acasă pe Valencia (1-1 în timp regulamentar), în timp ce catalanii au trecut de Betis (1-1 în timp regulamentar), de fiecare dată după seriile de la 11 metri. Astfel, formatul pe care ibericii îl tot promovează cu Supercupa în sistem de turneu, în Arabia Saudită, pare că e pe sistemul ”cu de toate”. N-ar fi deloc exclus ca și acum, în marea finală, să fie nevoie de același scenariu pentru a descoperi campioana.

Alaba, Lucas și Tchouameni sunt oficial OUT de la Real Madrid pentru acest duel din cauza accidentărilor, în timp ce mari semne de întrebare are Ancelotti și în privința lui Militao și Camavinga, ambii cu probleme medicale după duelul cu Valencia.

Din punct de vedere al accidentărilor, Xavi este mult mai norocos decât Ancelotti. Barcelona și-a recuperat la timp toți fotbaliștii și are lotul complet pentru finala cu Real Madrid.

Anul trecut, Real a eliminat-o pe Barcelona în semifinalele Supercupei, după un meci care a avut nevoie de prelungiri. Trupa ”blanco” a câștigat cu 3-2, asta după ce, în 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2. Valverde a marcat golul victoriei.

  • 20 de faulturi a făcut Real Madrid în 120 de minute cu Valencia.
  • 23 de faulturi a suferit Real Madrid în 120 de minute cu Valencia.
  • 18 faulturi a provocat Barcelona în 120 de minute cu Betis.
  • 16 faulturi a suferit Barcelona în 120 de minute cu Betis.
  • La ultimul duel din campionat, încheiat cu victoria lui Real, 3-1, raportul faulturilor a fost 11-14, în favoarea Barcelonei.

În acest moment, se preconizează ca Barcelona să fie echipa care va faulta mai mult în meciul cu Real, cota pentru 13 faulturi ale catalanilor fiind undeva la 1.72. De cealaltă parte, specialiștii se așteaptă și de la Real la destul de multe fragmentări, dar linia faulturilor a fost redusă cu un rând.

Avantajul unui astfel de pariu la Unibet este că numărul de faulturi se va lua în calcul cu tot cu reprizele de prelungiri, nu doar cu ceea ce se întâmplă în timp regulamentar. Așadar, în cazul în care nu am avea numărul dorit în 90 de minute, dar meciul va fi în prelungiri, pariul va rămâne în picioare și va continua în reprizele suplimentare.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Real Madrid vs Barcelona
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Real Madrid (inclusiv prelungiri)
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro