Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.04

BETANO

Australian Open începe în această noapte, iar pe durata turneului vom încerca să vă prezentăm cele mai bune avancronici care să vă aducă, așa cum v-am obișnuit, PROFIT. 

Pentru prima zi am ales un bilet cu șanse foarte bune de reușită în opinia mea.  

cota2.ro

Rafael Nadal - Jack Draper 

Rafael Nadal vine după un an complicat în care s-a confruntat cu ceva probleme de sănătate însă a rămas la cel mai înalt nivel. Ajuns la 36 ani, el este văzut de mulți drept cel mai mare jucător din istorie, un jucător care în ultimele două decenii a marcat lumea tenisului, în special pe zgură. El deține recordul de 22 turnee de mare șlem câștigate și are de-a lungul carierei numai puțin de 92 de titluri ATP. În 2022 a jucat destul de puțin, dar a obținut 4 trofee importante, aici la Australian Open, Roland Garros Melbourne Summer Set 2 și Acapulco. 

Jack Draper este un sportiv britanic de 21 ani, momentan pe locul 40 ATP. Aceasta este cea mai înaltă poziție ocupată în scurta sa carieră și este o consecință rezultatelor foarte bune din 2022 când a câștigat 4 turnee Challenger și a impresionat la nivel ATP ajungând în semifinale la Eastbourne, sferturi la Winston Salem și Montreal, precum și în semifinalele ATP Next Gen, turneul campionilor varianta pentru tineret.Draper este înalt și preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune în valoare serviciul extrem de puternic. Servește mulți ași și oferă puține șanse de break, iar în ultimul turneu premergător Australian Open a ajuns până în semifinale la Adelaide 2.

Nadal este favorit însă în opinia mea vom vedea un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Spaniolul a jucat extrem de putin în ultimele luni, iar rezultatele sale au fost mai degrabă modeste. Jack Draper este pe un puternic trend ascendent în ultima perioadă și îl văd să facă o figură frumoasă. Mergem pe over. 

Hubert Hurkacz - Pedro Martinez Portero 

Polonezul de 26 ani Hubert Hurkacz a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă este la momentul actual unul dintre cei mai buni jucători din circuit pe suprafețe rapide, un jucător care într-o zi bună poate învinge pe oricine. Hurkacz a avut doi ani extraordinari, în care a reușit să intre între primii 10 jucători ai lumii și a câștigat 4 titluri importante, la Delray Beach, Miami, Metz și Halle. În 2022 acesta are titlu pe iarbă la Halle, finală la Montreal, semifinale la Miami și Dubai, turnee în care a trecut de Medvedev, Sinner, Auger Aliassime ori Nick Kyrgyos. Polonezul este unul dintre cei mai buni jucători la serviciu din circuit, trimițând foarte mulți ași, însă este agresiv și la retur.

Pedro Martinez este un jucător spaniol de 25 ani, aflat pe locul 58 ATP. El este un zgurist tipic care și-a construit întreaga carieră pe această suprafață, pe hard și iarbă fiind mai degrabă modest.De la începutul sezonului de hard, el a fost eliminat în primul tur la 9 din cele 11 turnee la care a participat, lucru care spune multe despre evoluția lui pe suprafețe rapide. 

Suprafața îl avantajează clar pe polonez , un jucător puternic care câștigă multe puncte ușoare direct cu serviciul. Nu îl văd pe Pedro Martinez să aibă reactie la serviciul acestuia si nu cred că vom vedea prea multe schimburi lungi. Merg pe o victorie ușoară a lui Hurkacz.  

Katerina Siniakova - Cori Gauff 

Katerina Siniakova este o sportivă din Cehia de 26 ani, clasată pe locul 48 WTA. Ea a fost chiar mai sus în clasament, însă în ultimii ani s-a axat pe proba de dublu, acolo unde alături de compatrioata Krejcikova formează cea mai bună echipă din lume, proaspăt câștigătoare la US Open. Chiar și așa, Siniakova rămâne o jucătoare bună, în special pe hard unde își pune în valoare loviturile puternice. Anul acesta are un titlu la WTA Portoroz, un trofeu minor la turneul ITF de la Grodzisk, Polonia, și victorii contra Emei Răducanu, Begu, Linette ori Rybakina.

Cori Gauff este la doar 18 ani una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin , un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteaptă ca ea să crească mult în 2023, iar începutul este promițător, titlu la Auckland fără set pierdut.

În opinia mea, Gauff este una dintre favoritele la câștigarea trofeului, o jucătoare completă care nu si-a atins încă potențialul. Forma ei este excelentă și o văd să treacă de Siniakova.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rafael Nadal vs Jack Draper
Pronostic:
Peste 33.5 game-uri
Cota
1.50
Hubert Hurkacz vs Pedro Martinez
Pronostic:
Victorie Hubert Hurkacz 3-0
Cota
1.50
Katerina Siniakova vs Cori Gauff
Pronostic:
Cori Gauff -1.5 game-uri h.a.
Cota
1.35
Cota finala: 3.04
Profit: 16.32
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro