Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.84

BETANO

Am pregătit un combo interesant de la Australian Open care să ne aducă un nou bilet câștigător. 

Mai jos aveți meciurile precum și pronosticurile propuse. 

cota2.ro

Alejandro Davidoch Fokina - Alexander Bublik 

Alejandro Davidovich Fokina este numărul 32 ATP, un jucător spaniol care și-a axat scurta sa carieră de până acum pe zgură. Pe această suprafață Alejandro a obținut și cele mai bune rezultate din carieră, sferturi de finală la Roland Garros sau finală la Mastersul de la Monte Carlo și victorii cu jucători de top precum Djokovic, Casper Ruud, Norrie, Dimitrov ori Berrettini. Alejandro nu are un serviciu de invidiat, însă este bun la retur, fiind genul de jucător implicat în multe schimburi lungi. Pe hard rezultatele sale sunt ceva lmai modeste, însă cu toate astea a ajuns în optimi la US Open unde a pierdut greu cu Berrettini în decisiv.

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 43 ATP. 2022 a fost un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, după ce a câștigat primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât mai ales pe hard.

Bublik este un jucător bun pe hard, însă este extrem de fluctuant în evoluții, fiind genul de jucător care se enervează extrem de ușor atunci când este în inferioritate sau jocul nu ii merge. El riscă mult pe serviciu și este recunoscut pentru numărul foarte mare de duble greșeli pe care le trimite, mai ales când întâlnește jucători de tipul lui Davidovich Fokina care se agață de orice minge.

Maxime Cressy - Albert Ramos 

Maxime Cressy este un jucător american de 25 ani aflat pe locul 41 ATP și unul dintre cei mai buni jucători pe suprafețe rapide din lume. Are anul acesta titlu la Newport, finală la Eastbourne, iar la Wimbledon l-a eliminat în primul tur pe Felix Auger Aliassime. La 1.98 m înălțime are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, iar pe suprafețele rapide își pune această armă perfect in valoare, servind mai mereu mulți ași, însă înregistrând și multe duble greșeli. La US Open a suferit o accidentare fiind nevoit să abandoneze împotriva lui Fucsovics, iar de atunci rezultatele sale au fost mai modeste.  

Albert Ramos Vinolas este la 34 ani unul dintre cei mai in vârstă jucători din top 100 ATP, un jucător care s-a menținut în acest top în ultimii 11 ani și care poate în continuare să joace de la egal la egal cu toți jucătorii din noua generație. El și-a axat întreaga carieră pe zgură, acolo unde are și cele mai mari performanțe din carieră, 4 titluri ATP cucerite, ultimul în luna februarie la Cordoba. Pe hard este mai modest, fiind un jucător destul de slab din punct de vedere fizic care este pus în dificultate de serviciile puternice ale adversarilor.

Maxime Cressy este un jucător "all in", genul de tenismen care servește la fel cu primul și al doilea serviciu, înregistrând mereu mulți ași și foarte multe duble greșeli . În condițiile unui meci de minim 3 seturi consider că linia poate fi depășită fără probleme. Cressy a servit 95 de ași în ultimele 6 partide disputate, desi doar una singură a avut mai mult de 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alejandro Davidoch Fokina vs Alexander Bublik
Pronostic:
Alexander Bublik - peste 9.5 duble greșeli
Cota
1.72
Maxime Cressy vs Albert Ramos
Pronostic:
Maxime Cressy - Cel puțin 26+ ași
Cota
1.65
Cota finala: 2.84
Profit: 16.56
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro