Ponturi Pariuri Fotbal Standard Liege vs KV Mechelen

BETFAIR SPORTSBOOK

Standard Liege și KV Mechelen se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 21 din prima ligă a Belgiei. Standard Liege, a 4-a cea mai titrată formație din istoria fotbalului belgian, vine după cel mai slab sezon din acest secol, încheiat pe locul 14, la doar 6 puncte deasupra zonei retrogradării. Conducerea a instalat un manager cu CV important, pe Ronny Deila, trecut pe la Celtic, Valerenga sau New York City. Norvegianul a a primit și câteva întăriri importante, iar echipa s-a îmbujorat. În actuala stagiune, după 20 de etape disputate, Standard ocupă locul 6, unul care ar duce în play-off-ul pentru Conference League. Obiectivul este altul, clasarea în top 4, în play-off-ul de titlu. Distanță până acolo este mică, doar 4 puncte de recuperat. Printre golgeterii trupei din Liege se numără și Denis Drăguș, cu 4 reușite stagionale. 

KV Mechelen, adversara de astăzi, nu are aceeași anvergură. În ultimele două decenii a petrecut inclusiv 3 sezoane în liga secundă, iar prima parte a acestei stagiuni nu este liniștitoare. Ocupă poziția a 13-a, cu 22 de puncte, 5 peste zona retrogradării. Antrenorul este unul interesant, aflat la prima astfel de experiență. Este vorba despre Steven Defour, fostul mijlocaș al lui Porto, Anderlecht sau Burnley, în vârstă de doar 34 de ani. De la instalarea lui, în luna octombrie, lucrurile au început să se miște, cel puțin în plan ofensiv.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Standard Liege - KV Mechelen: 


• 31 de goluri a înscris Standard Liege în primele 20 de runde. Mechelen stă mai prost, 27 de reușite

• Standard Liege stă mai bine și în defensivă, 24 de goluri încasate, față de 34 ale lui Mechelen

• Mechelen este ultima în clasamentul meciurilor disputate pe teren străin, o singură victorie stagională

• Standard Liege este una dintre cele mai eficiente formații din Europa. Cele 31 de goluri au fost înscrise din doar 75 de șuturi expediate pe spațiul porții

• 55.80 de milioane de euro valorează lotul lui Standard Liege, potrivit Transfermarkt. KV Mechelen este cotată la doar 26.28 milioane.

Pe Betfiar Sportsbook, cota pentru pariul combinat 1X & ambele marchează este @2.07.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Standard Liege vs KV Mechelen
Pronostic:
1X & ambele marchează
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro