Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.59

BETANO

Am pregătit și pentru această noapte un combo în care am incredere destul de ridicată, 2 partide din turul 2 al Australian Open. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două partide precum și pronosticurile propuse. 

cota2.ro

Dalibor Svrcina - Yoshihito Nishioka 

Dalibor Svrcina face turneul vieții în Australia și după 4 victorii consecutive ajunge la prima lui participare, în turul 2 al unui turneu de Grand Șlem. El este un jucător ceh de doar 20 ani clasat pe locul 219 ATP care si-a construit scurta sa carieră de până acum pe zgură, suprafață pe care joacă cel mai mult si pe care a jucat în 2022 două finale Challenger, la Praga și Prostejov. Pe hard este modest, cu atât mai mult surprinde prezența lui aici . Vine din calificări unde a trecut de Jubb în primul tur, in turul secund a salvat 2 mingi de meci contra lui Kicker, care ulterior s-a retras, iar în turul 3 l-a învins categoric pe Riedi. Pe tabloul principal a avut norocul de a-l întâlni în primul tur pe Munar, un alt sportiv care joacă aproape în exclusivitate pe zgură de care a trecut în 3 seturi. 

Yoshihito Nishioka este un sportiv japonez de 27 ani, momentan pe locul 36 ATP. El se află în cea mai bună perioadă din cariera sa, câștigând turneul ATP de la Seoul, al treilea al carierei, a ajuns în finală la Washington și a învins jucători de top precum Ruud, Shapovalov, De Minaur ori Rublev. La doar 1.70 m, japonezul este extrem de combativ si are o deplasare foarte bună în teren, fiind greu de depășit inclusiv pe hard. A început anul cu semifinale la Adelaide acolo unde l-a bătut pe Rune unul dintre sportivii momentului în tenisul masculin, iar în primul tur nu i-a dat nicio șansă lui Ymer.

Il văd mare favorit pe Nishioka si cred ca va avea un meci ușor în fața unui jucător slab pe hard, fără experiență, care a beneficiat de circumstanțe si un culoar extrem de favorabil pentru a ajunge aici.  

Alex Molcan - Felix Auger Aliassime 

Alex Molcan este unul dintre protagoniștii primului tur, reușind să îl elimine pe bătrânul Stan Wawrinka la capătul unui meci epuizant de 5 seturi. El este un jucător slovac de 25 ani clasat pe locul 53 ATP, care a intrat în premieră în 2022 între primii 50 jucători ai lumii și are un potențial de creștere destul de important în viitor. Molcan este un jucător puternic, de mână stângă, care câștigă destul de multe puncte ușoare datorită de serviciului său. El preferă totuși zgura fiind destul de imobil la retur . Anul trecut are finale la Marrakech și Lyon și victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Khachanov sau De Minaur, toate însă pe zgură.  

Felix Auger Aliassime este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 4 ATP câștigate.El a jucat impresionant în ultimele luni câștigând 3 titluri consecutive, la Florența, Antwerp și Basel, perioadă în care a obținut 16 victorii consecutive în sală. Servește foarte bine, puternic și bine plasat și oferă puține șanse de break adversarilor. În primul tur a suferit contra compatriotului Pospisil pe care l-a bătut în 4 seturi servind 13 ași.

Auger Aliassime a dezamăgit mai degrabă în primul tur, însă eu il văd în continuare chiar printre pretendenții la trofeu. Molcan este un jucător diferit de Pospisil, el prelungește mai mult schimburile și nu este atât de agresiv la retur. Înaintea turneului avea 4 înfrângeri consecutive fără set câștigat și nu se simte confortabil în meciurile cu jucătorii cu servicii puternice. A primit 16 ași de la Wawrinka în primul tur, iar contra lui Halys la Auckland a primit 20 de ași în 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dalibor Svrcina vs Yoshihito Nishioka
Pronostic:
Yoshihito Nishioka & sub 41.5 game-uri
Cota
1.65
Alex Molcan vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Felix Auger Aliassime - minim 13 ași
Cota
1.57
Cota finala: 2.59
Profit: 12.72
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro