Ponturi Pariuri Fotbal Gijon vs Valencia

Superbet

După meciurile din Supercupă, disputate în Arabia Saudită, spaniolii joacă în aceste zile partide din actuala ediției a Cupei Regelui. Câștigătoarea și finalista cupei se vor califica pentru sezonul viitor din Supercupă, alături de campioana Spaniei și de echipa care va termina pe 2 în La Liga.

Azi noi ne oprim la partida dintre Sporting Gijon și Valencia, un joc care nu beneficiază de un afiș grozav, dar care ne mărește șansele pentru a continua seria bună de pariuri câștigătoare bifate pe o anumită selecție specială.

cota2.ro

Gijon este pe locul 15 în liga a 2-a din Spania, la 3 puncte de retrogradarea în liga a 3-a, dar în același timp și la 8 puncte distanță de playoff-ul care permite lupta pentru promovare în La Liga.

Gazdele de azi nu traversează deloc o formă grozavă, cu ultimele 4 etape de campionat fără victorie - două remize și două înfrângeri.

Valencia vine după ce a pierdut în fața Realului, în semifinalele din Supercupă, iar acum trupa lui Gattuso își poate reface moralul în fața unui adversar mai modest, măcar în teorie.

Dar ”liliecii” nu au un sezon grozav, iar în 2023 au câștigat doar în Cupa Spaniei, cu La Nucia, 3-0. În rest, eșec neașteptat cu Cadiz și eșec în Arabia Saudită cu campioana în exercițiu, Real. Valencia închisese prost și 2022, eșec în duelul încins cu Villarreal, 1-2, asta după ce condusese cu 1-0.

  • 19 faulturi a făcut Valencia în 90 de minute cu Real Madrid;
  • 14 faulturi a făcut Valencia în meciul cu Cadiz;
  • 18 faulturi a făcut Valencia cu La Nucia;
  • 16 faulturi a făcut Valencia cu Villarreal.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gijon vs Valencia
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Valencia
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro