Ponturi Pariuri Fotbal Crystal Palace vs Manchester United

UNIBET

Crystal Palace - Manchester United

In aceasta seara, pe ”Selhurst Park”, Crystal Palace si Manchester United se intalnesc intr-o restanta din etapa a 7-a, din Premier League. ”Vulturii” vin dupa 3 infrangeri consecutive, iar in acest sezon au reusit sa acumuleze doar 13 puncte in cele 9 jocuri disputate in fata propriilor fani. De partea cealalta, ”diavolii” au o serie impresionanta de 7 succese consecutive, ultima ”victima” fiind chiar marea rivala, Manchester City, pe care au invins-o cu scorul de 2-1. 

cota2.ro

In ultimele doua sezoane, Manchester United nu a reusit sa castige pe ”Selhurst Park”, iar astazi, chiar daca au un moral excelent si o forma impresionanta, intalnesc o echipa destul de ”ranita”, cu o foame mare de puncte. Crystal Palace si-a creat minim 12 ocazii de gol in 6 din ultimele 8 meciuri disputate pe propriu teren si a avut mai multe lovituri de colt decat adversarii in 5 din ultimele 6 meciuri disputate in fata propriilor fani.

Echipe probabile de start:

Crystal Palace (4-3-3): Guaita; Clyne, Guehi, Andersen, Mitchell; Hughes, Doucoure, Olise; Eze, Zaha, Ayew

Manchester United (4-2-3-1): de Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Martinez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Bruno Fernandes, Garnacho; Weghorst

Wilfried Zaha e principalul marcator al lui Crystal Palace in acest sezon, bifand numai putin de 6 reusite si 2 assist-uri. Ivorianul e cotat in acest moment de site-urile de specialitate la aproximativ 32.000.000 € si e al doilea cel mai valoros jucator al echipei. Stilul de joc propus de Crystal Palace ii ofera foarte multa libertate lui Zaha deoarece majoritatea atacurilor se desfasoara in banda stanga. 

Wilfried Zaha - Statistica suturi pe poarta vs Manchester United (titular):

  • Crystal Palace - Manchester Uniter (1-0) - Wilfried Zaha 2 suturi pe poarta (1 gol)
  • Manchester United - Crystal Palace (1-0) - Wilfried Zaha 1 sut pe poarta 
  • Manchester United - Crystal Palace (1-3) - Wilfried Zaha 2 suturi pe poarta (2 goluri)
  • Crystal Palace - Manchester United (0-2) - Wilfried Zaha 2 suturi pe poarta 
  • Manchester United - Crystal Palace (1-2) - Wilfried Zaha 1 sut pe poarta

Wilfried Zaha a avut 26 de suturi in acest sezon de Premier League si a reusit sa trimita pe poarta numai putin de 17 dintre ele, avand un procentaj al acuratetii de 65.38%. Mai mult decat atat, acesta a lovit bara de doua ori si are o medie de un gol marcat la 4.33 suturi trimise spre poarta.

Pentru acest meci am ales sa mizez pe minim un sut a atancantului celor de la Crystal Palace. Wilfried Zaha se afirma de multe ori pe teren propriu, in fata echipelor de top, din acest motiv, acesta intrand de multe ori si in vizorul multor formatii care evolueaza constant in Champions League. La Unibet, un sut pe poarta a ivorianului e cotat excelent, la 1.96 si cred ca acesta e un value-bet, tinand cont ca la alte case gasim acest pariu la cote de 1.70, 1.67 sau chiar 1.38. Statisticile sunt de partea noastra si avem toate premizele sa speram la un pariu castigator.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Crystal Palace vs Manchester United
Pronostic:
Wilfried Zaha 1+ suturi pe poarta
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro