Ponturi Pariuri Fotbal Cercle Brugge vs Royale Union S.G.

BETFAIR EXCHANGE

Cercle Brugge și Royale Union Saint Gilloise se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 21 din prima ligă de fotbal a Belgiei.  Cercle, a doua formație a orașului Brugge, este la al 5-lea sezon consecutiv pe prima scenă. Nu a încheiat niciodată în prima jumătate a clasamentului, iar perspectivele nu sunt îmbucurătoare nici anul acesta. Din luna septembrie, echipa este pregătită de Miron Muslic, un antrenor de doar 40 de ani, lipsit de experiență. După 20 de etape disputate ocupă poziția a 10-a, cu 26 de puncte. Cercle Brugge vine după două înfrângeri consecutive. De vină sunt și problemele de lot. Lipsesc, printre alții, căpitanul Hannes Van Der Bruggen și fundașul central Edgaras Utkus. 

Royale Union SG, vicecampioana Belgiei, este o echipă construită în mare parte prin intermediul unui soft. Conducerea a găsit jucători exact în posturile-cheie în funcție de datele introduse, o strategie SF, dar eficientă. Chiar dacă și-a pierdut antrenorul în vară, în funcție acum fiind Karel Geraerts, rezultatele se mențin excelente. Royale Union are o serie de 4 victorii consecutive în campionat și a ajuns pe poziția secundă, departe de următoarele clasate. Are 45 de puncte, 11 lungimi peste formațiile care atacă locurile de play-off. Vicecampioana en-titre a mers perfect și în Europa League. A câștigat grupa cu Union Berlin, Braga și Malmo și s-a calificat direct în „optimi”. 

cota2.ro

Royale Union SG a învins-o pe Cercle Brugge în meciul direct din turul campionatului, scor 2-1. Alte informații și statistici interesante:

• Royale Union SG a câștigat ultimele 6 meciuri directe disputate contra lui Cercle Brugge

• 8 victorii consecutive are Royale Union SG în toate competițiile

• 45 de goluri a înscris Royale Union SG în acest sezon. Cercle Brugge a punctat doar de 26 de ori

• 132 de ocazii de gol și-a crat Royale Union SG în acest sezon. Cercle Brugge a avut 106 oportunități

• 99 de șuturi pe poartă a expediat Royale Union SG în actuala stagiune. Cercle Brugge, doar 85

• 44.55 milioane de euro valorează lotul lui Royale Union SG. Cel al lui Club Brugge este net inferior, cotat la 29.85 milioane.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Royale Union Saint Gilloise este @2.20.


 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Cercle Brugge vs Royale Union S.G.
Pronostic:
2
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro