Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.12

BETFAIR SPORTSBOOK

Ca debutant pe Cota2.ro aș dori în primul rând să îi salut pe toți pariorii, mari și mici! Pentru că sunt un admirator al fotbalului britanic, mi-am luat inima în dinți și am ales la debut un meci din Insulă, care se va disputa în această seară. Este vorba despre confruntarea dintre Leeds United și Cardiff City din turul 3 al celei mai vechi competiții din istoria fotbalului, Cupa Angliei. Confruntarea pe „Elland Road”, de la ora 21:45, ora României, reprezintă rejucarea meciului din 8 ianuarie, atunci când cele două formații au încheiat nedecis, scor 2-2. A fost nebunie la Cardiff, prim-divizionara Leeds reușind să egaleze în minutul 90+3 și asta după ce gazdele rămăseseră în „zece” din minutul 79, atunci când tânărul fundaș Joel Bagan, care nu mai jucase din august 2022, a luat direct cartonașul roșu pentru un henț comis în propriul careu. 

Leeds și Cardiff au în acest sezon destine similare, dar în competiții diferite. Ambele luptă din greu pentru evitarea retrogradării, Leeds în Premier League (locul 16, cu 17 puncte), Cardiff în Championship (locul 21, cu 29 de puncte), ambele sunt fără victorii în campionat de multe etape, cinci Leeds, respectiv opt runde Cardiff.

cota2.ro

În aceste condiții, Cupa Angliei ar trebui să reprezinte o bătaie de cap în plus pentru cele două echipe. Nu însă și pentru britanici!

În condițiile în care se joacă pe „Elland Road”, Leeds pare favorită. O spun și cotele. Ar fi multe variantele pe care le-am putea alege. Pentru început însă, aș miza pe ceva mai simplu: Fiecare echipă are minimum un corner în fiecare repriză. Asta s-a întâmplat și în primul meci, când statistica loviturilor de colț a fost Cardiff - Leeds 2-9, la pauză 1-5. Cota în Betfair nu e nici ea rea: 1,8.

Și, ca să rotunjim biletul, m-am gândit, așa, pe moment, să mai adăugăm două meciuri, tot din Insulă: Celtic Glashow - St. Mirren (ora 21:45) și Kilmarnock - Rangers (ora 22:00), ambele din Scottish Premier League. 

Celtic e lider autoritar, în ultima rundă campioana Scoției trecând, scor 2-0, pe teren propriu, chiar în fața formației Kilmarnock, adversara de azi a marii sale rivale. Rangers, locul secund, la nouă puncte față de Celtic, vine după succes în deplasare cu Dundee United, tot 2-0. 

În ultimele cinci confruntări dintre Celtic și St. Mirren, catolicii din Glasgow au bifat patru victorii și un egal, fără să primească gol. În schimb a înscris de 14 ori. Ultimul succes al celor de la St. Mirren în fața lui Celtic e însă de dată recentă, 30 ianuarie 2021, chiar pe „Celtic Park”, 2-1!

În ultimele patru dispute cu Kilmarnock, Rangers a contabilizat tot atâtea victorii, cu un golaveraj de 6-0. Ultimul succes al lui Kilmarnock în fața lui Rangers: 12 februarie 2020, acasă, scor 2-1.


Succes!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leeds United vs Cardiff City
Pronostic:
Fiecare echipă are minim 1 cornere în fiecare repriză
Cota
1.80
Celtic Glasgow vs St. Mirren
Pronostic:
Celtic & Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Kilmarnock vs Glasgow Rangers
Pronostic:
victorie Rangers
Cota
1.24
Cota finala: 3.12
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro