Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.56

BETANO

Am început perfect primul turneu de mare șlem al anului, cu 3 bilete câștigătoare în primele 3 zile ale competiției.

Continuăm seria bună cu un nou combo care să ne mențină procentajul maxim. Vedeți mai jos despre ce este vorba.

cota2.ro

Diego Schwartzman - Jeffrey John Wolf

Diego Schwartzman este un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 26 ATP. El este unul dintre cei mai scunzi jucători din prima sută mondială, având doar 1.70 m, însă compensează cu o deplasare foarte bună în teren, fiind foarte combativ pe toate suprafețele. Preferă totuși zgura, acolo unde a câștigat 3 din cele 4 titluri din palmares și unde a reușit cea mai mare performanță a carierei, semifinale la Roland Garros. Pe hard are un titlu la Los Cabos, dar și multe alte victorii importante intr-o carieră foarte bună. În primul tur a trecut de ucraineanul Krutykh în 4 seturi.

Jeffrey John Wolf este un sportiv american de 24 ani, clasat pe locul 67 ATP. Pana anul trecut era total necunoscut, însă a reusit in 2022 prima sa finală într-un turneu ATP la Florența și a intrat în premiera printre primii 100 jucători ai lumii. Wolf a evoluat în general în turnee mici de nivel Challenger și ITF, acolo unde a reușit să câștige 5 turnee, toate pe hard, însă de anul trecut se confruntă de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit. În primul tur a trecut de Jordan Thompson cu 3-1 la seturi.

Pe hard Wolf este favorit, însă chiar dacă traversează o perioadă mai slabă Schwartzman nu poate fi considerat victimă sigură. Argentinianul are de partea sa experiența, iar de-alungul carierei are multe victorii mari, în timp ce americanul este doar la prima participare la Australian Open. Merg pe minim 4 seturi.

Grigor Dimitrov - Laslo Djere  

Grigor Dimitrov este unul dintre foștii copii teribili ai circuitului masculin, un jucător extraordinar care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns la 30 ani, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. În primul tur a trecut de Karatsev în 3 seturi după un joc foarte bun .

Laslo Djere este un jucător sârb de 27 ani, aflat momentan pe locul 68 ATP. Deși este de ceva ani între primii 100 jucători ai lumii, Laslo este un jucător mediu, care pare că nu poate trece peste un anumit prag valoric, staționând între pozițiile 25-75. El este un zgurist tipic, suprafață pe care joacă cel mai mult și are cele mai bune rezultate ale carierei, printre care și 2 titluri ATP, la Rio de Janeiro și Sardinia. Surprinzător totuși, în 2022 și-a îmbunătățit considerabil și jocul pe hard reușind să ajungă în finală la Winston Salem, după un traseu relativ ușor și să îi ia 2 seturi lui Rublev la US Open. În primul tur a trecut de Zizou Bergs, un adversar venit din calificări.

Grigor Dimitrov este favorit clar pe hardul de la Melbourne, acolo unde a ajuns de 3 ori în sferturi și în 2017 a jucat chiar semifinale. Djere este mai mult un zgurist și nu îl văd să facă față loviturilor puternice venite din partea jucătorului bulgar.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Diego Schwartzman vs J.J. Wolf
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.55
Grigor Dimitrov vs Laslo Djere
Pronostic:
Victorie Grigor Dimitrov & sub 42.5 game-uri
Cota
1.65
Cota finala: 2.56
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro