Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Bologna

Superbet

5 dintre ultimele 6 ponturi oferite de noi în zona pariurilor speciale au fost câștigătoare, ceea ce ne face să abordăm cu încredere în continuare aceeași strategie. Avem meciuri din Cupa Italiei în acest mijloc de săptămână și vom rămâne ancorați aici, asta chiar dacă sunt meciuri care ne fac cu ochiul și prin Anglia, Turcia sau Belgia.

Lazio - Bologna, duel din Cupa Italiei, vine la pachet cu o cotă care ne dublează suma investită, iar la finalul articolului găsiți și pariul nostru special. Până atunci, să aruncăm câteva priviri pe diferite statistici bune de luat în calcul.

cota2.ro

Lazio pornește din postura de favorită în partida cu Bologna, dar oaspeții nu vin deloc cu capul plecat, asta chiar dacă ultimele două deplasări pe Olimpico n-au fost cu noroc. Lazialii și-au învins, la Roma, adversarul de azi de fiecare dată în ultimele 4 vizite (2-1, 3-0, 2-1 și 2-0). De altfel, Bologna n-a mai reușit să câștige pe Olimpico din 2012, atunci când o învingea pe Lazio cu 3-1.

Niciuna dintre cele două echipe nu traversează perioade grozave. Trupa lui Sarri are câte puțin din fiecare în ultimele 3 meciuri: 1 victorie cu Sassuolo (2-0), 1 remiză cu Empoli (2-2) și o înfrângere cu Lecce (1-2).

Dincolo, Bologna a oprit cele două eșecuri legate cu Atalanta (1-2) și Roma (0-1) printr-un succes în deplasarea cu Udinese (2-1).

Pentru că pariul nostru special se concentrează pe zona de faulturi, iar azi vom fi cu ochii pe oaspeți, haideți să vedem cum au stat cu agresivitatea fotbaliștii de la Bologna la ultimele partide:

  • 17 faulturi Bologna în meciul cu Udinese;
  • 16 faulturi Bologna în meciul cu Atalanta;
  • 10 faulturi în duelul cu AS Roma;
  • 18 faulturi la ultimul duel direct cu Lazio de pe Olimpico;
  • 16 faulturi la penultimul duel direct cu Lazio de pe Olimpico.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio vs Bologna
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Bologna
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro