Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Barcelona și Real Madrid se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în semifinalele Supercupei Spaniei la fotbal feminin. Barcelona și-a răpus marea rivală Real Madrid în finala Supercupei băieților, 3-1 în urmă cu patru zile, iar acum caută același lucru și în competiția fetelor. Formația catalană a câștigat atât titlul, cât și Cupa în stagiunea precedentă. Are un parcurs senzațional și în acest sezon. A câștigat toate cele 14 meciuri disputate în campionat și a câștigat grupa D din Liga Campionilor, fiind calificată în optimi. Vedeta echipei este Alexia Putellas, câștigătoarea ultimelor două Baloane de Aur din fotbalul feminin. 

Real Madrid, ocupanta locului 3 în ediția trecută de campionat, a făcut investiții importante pentru a se apropia de nivelul rivalei. Pregătite de Alberto Toril, fost antrenor la Real Madrid B sau Elche, fotbalistele din capitala Spaniei au ratat deja un obiectiv, fiind eliminate încă din grupe în Liga Campionilor. În campionat au un parcurs bun, 11 victorii în primele 13 runde. În anul 2023 au plecat ca din tun, 3 victorii din tot atâtea posibile, 4-0 cu Betis, 6-0 cu Albacete și 4-0 cu Madrid CF.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Barcelona - Real Madrid, semifinala Supercupei Spaniei la fotbal feminin:

• în ultimele 5 meciuri directe dintre Barcelona și Real Madrid s-au marcat peste 3.5 goluri

• Barcelona a câștigat toate cele 11 meciuri directe disputate în fața rivalei Real Madrid

• 56 de goluri a marcat Barcelona în cele 14 meciuri disputate în această ediție de campionat

• și Real Madrid are o ofensivă de invidiat, o medie de 3 goluri/meci în campionat

• 21.79 este media ocaziilor de gol create de Barcelona în acest sezon, de departe cea mai ridicată din fotbalul feminin spaniol. Real Madrid ocupă poziția secundă a ierarhiei, cu 17.13 oportunități/partidă

• în prima semifinală a Supercupei Spaniei, disputată tot pe arena din Merida, Real Sociedad a trecut cu 1-0 de Sporting de Huelva.

Vă recomand pariul de tip PRO pe selecția peste 3.5 goluri marcate în Barcelona - Real Madrid, semifinala Supercupei Spaniei la fotbal feminin, la cotă minim 1.90 în Betfair Exchange!

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Barcelona vs Real Madrid
Pronostic:
peste 3.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro