Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.87

Superbet

BILETUL ETAPEI 22 DIN SUPERLIGA

De maine revine Superliga Romaniei, iar cum runda cu numarul 22 ne aduce foarte multe meciuri interesante, m-am gandit sa creez un bilet al etapei, mizand pe cate un meci din zilele de vineri, sambata, duminica si luni. Asadar, cele 4 meciuri pe care am ales sa pariez sunt: Rapid Bucuresti - Sepsi OSK, FC Botosani - Universitatea Craiova, Hermannstadt - FCSB si Farul Constanta - CFR Cluj.

cota2.ro

Rapid Bucuresti - Sepsi OSK

Vineri, de la ora 20:00, pe ”Giulesti” vine Sepsi, o contra-candidata a Rapidului la locurile de Play-Off, in acest sezon. Gazdele au incheiat cantonamentul cu 2 victorii contra celor de la Sariyer (3-2) si Kecskemeti (3-1), dar si cu o infrangere in fata celor de la Sigma Olomouc (0-2). De partea cealalta, covasnenii au reusit sa incheie neinvinsi perioada de pregatire dupa partidele contra celor de la Radomiak Radom (2-1), Gabala (2-2) si Bohemians (2-2).

Trupa lui Adrian Mutu al doilea cel mai mare PPG (Points Per Game) din campionat, luand in calcul jocurile disputate in ”Giulesti”, teren pe care Rapid a reusit sa si marcheze de fiecare data. Sepsi are cea mai buna defensiva din deplasare si se claseaza pe locul 3 in ceea ce priveste puntele obtinute pe teren strain. Rapidistii sunt neinvinsi in fata celor de la Sepsi in 4 confruntari directe si au reusit de fiecare data sa inscrie cel putin un gol. Atmosfera de pe noul stadion al ”alb-visiniilor” este mereu apasatoare pentru oaspeti si cred ca trupa lui Bergodi va resimti presiunea in multe momente. Merg pe cel putin un gol marcat de Rapid, in ciuda faptului ca adversarii sunt usor favoriti la casele de pariuri.

FC Botosani - Universitatea Craiova

Sambata, de la ora 20:00, pe ”Municipalul” din Botosani vin cei de la Universitatea Craiova, echipa care a facut multe schimbari in aceasta pauza competitionala. Gazdele au avut o prima parte de campionat foarte slaba si sunt aproape siguri de prezenta in Play-Out, in timp ce Universitatea Craiova, cu Eugen Neagoe pe banca tehnica, isi doreste sa revina in lupta pentru titlu. Atat FC Botosani, cat si Universitatea Craiova au incheiat perioada de pregatire fara infrangere, iar cele doua echipe incep anul cu moralul foarte ridicat.

Universitatea Craiova s-a incurcat de multe ori pe ”Municipal”, iar jocurile au fost mai mereu extrem de crancene. Oltenii i-au transferat in aceasta iarna pe Isfan si Gjoko si s-au despartit de Florescu, acesta reintorcandu-se chiar la Botosani, echipa care i-a mai transferat pe Golofca, Charles, Dragomir, Mutombo si Mboko. E de asteptat ca cele doua formatii sa mizeze mult pe ofensiva in acest joc, punctele fiind extrem de importante atat pentru gazde, cat si pentru oaspeti. Deasemenea, toata lumea se asteapta la un meci extrem de dur, avand in vedere ca in ultimele 10 intalniri directe pe ”Municipal” s-au acordat de fiecare data minim 5 cartonase galbene, mai mult, in ultimele 3 arbitrul aratand galbenul jucatorilor de minim 8 ori. Un deznodamant asemanator astept si in aceasta confruntare, avand in vedere acest istoric al celor doua echipe.

Hermannstadt - FCSB

Duminica, de la ora 20:45, pe ”Municipalul” din Sibiu, Hermannstadt primeste vizita celor de la FCSB. Meciul se va juca cu casa inchisa pe noul stadion al gazdelor, chiar daca, din cate am auzit, pretul biletelor a fost unul destul de ”piperat”. Hermannstadt a castigat amicalul cu Jagiellonia din cantonament, in timp ce FCSB s-a facut de ras si a bifat doua infrangeri destul de usturatoare: 0-2 vs Pogon si 1-4 vs Rakow. 

La capitolul transferuri, cele doua echipe nu prea au excelat. Sibienii i-au traferat pe Barbut, Ene si Popa, in timp ce FCSB l-a adus pe Sorescu. ”Ros-albastrii” s-au remarcat in acesta perioada prin numarul mare de plecari. Rusu, Dulca, Boboc si Dumiter au reziliat contractele cu FCSB si si-au gasit alt angajament. Hermannstadt si-a aratat calitatea in fata propriilor fani, chiar in meciul cu liderul Farul pe care a reusit sa-l surclaseze, invingandu-l cu un sec 4-0, in runda cu numarul 20. FCSB nu va avea meci usor, chiar daca detin a doua cea mai buna ofensiva din Superliga. Marius Maldarasanu a reusit sa construiasca o formatie destul de buna, omogena, iar in fata unui stadion plin, in fata unui public care sustine exceptional formatia favorita, cred ca Hermannstadt poate marca si poate scoate puncte sau puncte din acest meci. Mizez pe o partida cu multe reusite, avand in vedere defensiva slaba a bucurestenilor, dar si rezultatele din ultima perioada a sibienilor.

Farul Constanta - CFR Cluj

Luni, de la ora 20:00, pe stadionul din ”Ovidiu”, liderul Farul primeste vizita campioanei CFR Cluj. Cele doua echipe se claseaza pe primele doua locuri din Superliga si sunt despartite doar de un singur punct. Farul are cea mai buna ofensiva din campionat, cu numai putin de 42 de goluri marcate in 21 de partide, iar Alibec e principalul marcator, cu 9 reusite. In ultimele doua meciuri directe disputate pe stadionul Farului, meciul s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj.

Farul a facut cantonamentul in tara, in aceasta iarna si a disputat doua amicale. Unul impotriva celor de la FC Arges, pe care i-au invins cu 4-1 si unul contra celor de la Cherno More, incheiat cu victoria bulgarilor, scor 1-0. CFR Cluj a incheiat cantonamentul fara niciun succes, acestia disputant 3 meciuri contra a trei formatii din liga secunda a Germaniei: 1-1 vs Kiel, 0-1 vs Darmstadt si 2-2 vs Heidenheim. La capitolul transferuri, Farul s-a intarit in aceasta iarna cu Popescu, Criciuma, Baravykas si Boli, in timp ce ardelenii i-au adus la echipa pe Maglica, Peteleu, Tiru si Krasniqi. Ambele formatii ataca bine in flancuri, ambele formatii mizeaza pe un prim 11 cu trei atacanti, iar acest lucru se observa si in statistici. Ma astept la un joc tacticizat in care ambele echipe vor cauta fazele fixe, in special echipa lui Dan Petrescu. Un pariu pe cornere cred ca e cel mai indicat la acest meci, avand in vedere intensitatea cu care se va juca.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid Bucuresti vs Sepsi OSK
Pronostic:
Rapid Bucuresti inscrie minim un gol
Cota
1.40
FC Botosani vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 4.5 cartonase galbene
Cota
1.50
Hermannstadt vs FCSB
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.60
Farul Constanta vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.45
Cota finala: 4.87
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro