Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.76

BETANO

Ne-a stricat Schwartzman bilanțul perfect, însă ne luăm astăzi revanșa cu un bilet care în opinia mea are șanse foarte mari de reușită.

Mai jos aveți o scurtă analiză a meciurilor precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas - Tallon Griekspoor

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 4 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. În primele două tururi a trecut de Halys si Hijikata fără să piardă set.

Tallon Griekspoor este un sportiv din Țările de Jos, momentan pe locul 63 ATP. Deși nu a reușit încă să câștige vreun titlu important, el este pe un puternic trend ascendent în ultimii 2 ani, fiind în cea mai bună perioadă a carierei sale. Griekspor a ajuns aici grație rezultatelor excelente din turneele Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 10 turnee, 8 dintre ele în anul 2021. El a avut o perioadă incredibilă în perioada 2021-2022, in care a legat numai puțin de 28 victorii consecutive. Vine aici după primul titlu ATP din carieră, la Pune, iar în primele 2 tururi nu a pierdut set cu Kotov și van de Zaandschulp .

Griekspoor se află deja la cea mai importantă performanță din carieră la un turneu de mare șlem, însă drumul lui cred că va lua sfârșit. Tsitsipas a fost foarte solid în ultimul timp și eu il văd chiar printre favoriții la trofeu după ce anul trecut s-a oprit în semifinale. Grecul are 9 victorii consecutive pe hard, perioada în care i-a bătut pe Norrie, Ruud, Rublev ori Berretini.

Elena Rybakina - Danielle Rose Collins

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani, clasată momentan pe locul 25 WTA. Ea este născută la Moscova, însă a preferat să reprezinte Kazakhstanul din motive lesne de înțeles. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele superioare la majoritatea turneelor la care a participat. În primele două tururi a trecut destul de lejer de Cocciaretto și Juvan.

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 29 ani din SUA aflată pe locul 11 WTA. Ea provine din campionatul universitar de tenis american, iar cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are în 2021 titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume. Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee din a 2-a jumătate a anului. Are totuși optimi la US Open și semifinale la San Diego. In primele 2 tururi a trecut de Kalinskaya și Muchova după partide foarte lungi si intense.  

Cele două s-au întâlnit în urmă cu 18 zile la Adelaide, iar Rybakina s-a impus cu 2-1 la seturi. O văd și de această dată favorită pe jucătoarea din Kazakhstan, care a stat pe teren în primele 2 tururi, doar 2 ore si 20 de minute, în comparație cu aproape 6 ore cât a stat Collins. Jucătoarea din SUA a părut epuizată fizic în meciul trecut contra Muchovei și nu ii dau multe șanse.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Stefanos Tsitsipas vs Tallon Griekspoor
Pronostic:
Stefanos Tsitsipas & sub 36.5 game-uri
Cota
1.55
Elena Rybakina vs Danielle Rose Collins
Pronostic:
Victorie Elena Rybakina
Cota
1.78
Cota finala: 2.76
Profit: 14.08
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro