Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Tottenham

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City și Tottenham se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 7 din Premier League. Manchester City a pierdut derby-ul de week-end-ul trecut contra rivalei United, scor 1-2, și a căzut la 8 puncte în spatele liderului Arsenal. Pep Guardiola trebuie să găsească rapid soluții pentru a readuce formația pe linia câștigătoare. Managerul spaniol poate alinia o formulă aproape de cea standard astăzi. Singurele absențe sunt în centrul defensivei, acolo de unde lipsește Stone, iar Dias este incert. Fanii campioanei en-titre așteaptă și revirimentul lui Erling Haaland. Golgeterul din Premier League, cu 21 de goluri în 17 apariții, încă nu a marcat în anul 2023. 

Nici Tottenham nu traversează cel mai bun moment. A fost învinsă de rivala Arsenal în ultimul meci, scor 2-0, și a pierdut contactul cu zona Ligii Campionilor. Este pe 5 în acest moment, cu 33 de puncte, la 14 lungimi în spatele liderului. Din punct de vedere al efectivului de jucători, Antonio Conte are numai vești bune. A recuperat aproape toți accidentații, cu excepția brazilianului Lucas Moura și a incertului Bentancur. 

cota2.ro

Tottenham a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Manchester City în sezonul trecut. Cel mai recent a fost o victorie cu 3-2, chiar pe Etihad. Cele mai interesante informații și statistici înainte disputei de astăzi:

• 46 de goluri a înscris Manchester City în acest sezon, cel mai bun atac din Premier League

• Tottenham a marcat 37 de goluri, a treia ofensivă a competiției

• Tottenham este liderul ierarhiei șuturilor expediate pe spațiul porților adverse, 117. Manchester City este pe 3 în acest clasament, cu 109 execuții cadrate

• Erling Haaland e golgeterul la zi din Premier League, cu 21 de goluri. Harry Kane, atacantul lui Tottenham, ocupă poziția secundă, cu 15 reușite

• 6.5 cornere/meci a obținut Manchester City în acest sezon. Tottenham are o medie de 5.8 lovituri de la colț/partidă.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul minim 1 gol în fiecare repriză și minim 4 cornere în fiecare repriză din Manchester City - Tottenham este @2.50.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs Tottenham
Pronostic:
minim 1 gol & minim 4 cornere în fiecare repriză
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro