Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.49

BETANO

În nota rezultatelor foarte bune de până acum, vă propun si astăzi un combo de pe tabloul masculin al Australian Open, turul 3. 

Mai jos vedeți o scurtă analiză a celor două partide precum și pronosticurile propuse.

cota2.ro

Benjamin Bonzi - Alex de Minaur

Benjamin Bonzi este un jucător francez aflat pe locul 48 ATP. El a progresat foarte mult in ultimii 2 ani reușind să câștige numai putin de 8 titluri Challenger și să aibă rezultate bune și în circuitul ATP. În 2022 are semifinale la Mallorca pe iarbă și victorii cu Karatsev sau Shapovalov. Preferă suprafețele rapide, servește mulți ași și își pierde greu serviciul. Vine aici după prima finală ATP a carierei, pierdută la Pune contra lui Griekspoor. In primele două tururi a trecut de Belucci și Carreno Busta, după o revenire spectaculoasă în fața spaniolului de la 0-2 la seturi. El si-a depășit deja cea mai bună performanță din carieră la un turneu de mare șlem.

Alex de Minaur este un jucător australian de 23 ani, momentan pe locul 24 ATP. El este un mare talent care a reușit să intre în top 20 încă de acum 4 ani, însă nu a explodat încă pe măsură așteptărilor. Principala sa problemă o reprezintă condiția fizică destul de precară, fiind un jucător destul de firav. El a reușit de-a lungul carierei să câștige deja 6 titluri ATP, toate pe hard, ultimul la Atlanta anul trecut. In primele 2 tururi a jucat foarte bine trecând de Hsu Yu și de Adrian Mannarino. Anul trecut a fost eliminat în optimile de finală.

In absența lui Kyrgios, toți australienii își pun speranța în Alex de Minaur să facă un turneu mare. El a ajuns la maturitate și în opinia mea ar fi fost chiar unul dintre favoriții la fazele finale, dacă tabloul ar fi arătat altfel și nu era Djokovic pe traseu. El are toate atuurile necesare, il văd mare favorit cu Bonzi si nu cred că poate avea probleme.

Grigor Dimitrov - Novak Djokovic

Supranumit "Baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 31 ani, momentan pe locul 28 ATP. El este unul dintre  fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. În primele două tururi aici a jucat foarte bine trecând de Karatsev și Djere in minim de seturi. Dimitrov este semifinalist la Australian Open în 2017.

Novak Djokovic începe în forță un nou an în  care vrea să doboare toate recordurile și să demonstreze că rămâne cel mai bun jucător în acest moment din tenisul mondial. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 92 titluri câștigate dintre care 21 de mare șlem și peste 1000 victorii în carieră.  Forma sa este foarte bună, a încheiat anul cu titlu la Turneul Campionilor, iar apoi s-a impus la Adelaide. În primele 2 tururi a trecut de doi adversari modești, Carballes Baena și Enzo Coacaud, însă marea problemă nu a reprezentat-o calitatea jocului ci o accidentare ce il macină pe sârb .

Nole are o revanșă de luat aici, după ce anul trecut a fost interzis din cauza scandalului vaccinării. Cu toții il vedem favorit la titlu, însă nu cred că va avea un meci ușor cu bulgarul. Dimitrov în formă bună este capabil să îi pună probleme unui Djokovic care nu este la 100% fizic. Merg pe over 32.5 game-uri, un pronostic ce poate fi câștigător chiar și în 3 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Benjamin Bonzi vs Alex de Minaur
Pronostic:
Victorie Alex de Minaur-1.5 seturi
Cota
1.45
Grigor Dimitrov vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 32.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 2.49
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro