Ponturi Pariuri Fotbal Fiorentina vs Torino

UNIBET

Continuă seria excelentă de pariuri câștigătoare bifate pe selecții speciale! Avem 4 pariuri ”verzi” la rând pe cote în zona de dublaj, iar 6 din cele 7 pariuri efectuate pe acest tip de pariu au fost câștigătoare.

Pentru al 8-lea pariu din seria începută la meciurile din Supercupa Spaniei aterizăm în Italia, acolo unde ne vom focusa pe duelul încins dintre Fiorentina și Torino.

cota2.ro

Înaintea duelului direct din etapa a 19-a, Fiorentina și Torino sunt vecine de clasament! Torro e pe locul 8, în timp ce trupa din Florența e pe poziția a 9-a - ambele cu câte 23 de puncte după 18 meciuri jucate în acest sezon.

Ambele formații vin după eșecuri în ultima etapă din Serie A. Fiorentina a pierdut cu AS Roma, 0-2, în timp ce Torino a cedat neașteptat, acasă, cu Spezia, 0-1. Mai grav, torinezii au 4 etape la rând fără succes în campionat (3 remize și 1 înfrângere).

4 victorii are Fiorentina pe teren propriu în acest sezon, postură în care a mai strâns 3 remize și 2 înfrângeri. Trupa Viola e pe zero la nivel de golaveraj acasă - 14 - 14.

În deplasare, Torino vine după 2 remize la rând, primele din acest sezon pe teren străin. Din ”ieșirile” sezonului, Torro a bifat 3 victorii, dar a și acumulat 4 înfrângeri, care au contribuit la un golaveraj negativ - 11 - 14.

  • În sezonul trecut, cele două adversare de azi și-au împărțit succesele, fiecare câștigând pe teren propriu: Torino 4-0, Fiorentina 2-1;
  • 16 faulturi a făcut Torino la ultimul ”direct” cu Fiorentina;
  • 28 de faulturi!!! a făcut Torino la ultima vizită la Florența;
  • 15 faulturi a făcut Torino la ultima etapă jucată în deplasare, 1-1 la Salernitana.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Fiorentina vs Torino
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Torino
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 9.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro