Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Chelsea

BETFAIR SPORTSBOOK

Liverpool - Chelsea

De la ora 14:30, pe ”Anfield”, Liverpool primeste vizita celor de la Chelsea, intr-un duel din cadrul rundei cu numarul 21 din Premier League. In etapa precedenta, ”cormoranii” au fost invinsi fara drept de apel pe ”Amex Stadium” de Brighton, scor 3-0, in timp ce Chelsea a reusit sa se impuna la limita in fata celor de la Crystal Palace, scor 1-0.

In ultimul meci direct jucat pe ”Anfield”, Liverpool si Chelsea au remizat, scor 1-1, dupa golurile reusite de Havertz (min. 22) si Salah (min. 45+5). Pentru acest joc, ambele echipe nu pot conta pe mai multi jucatori, in special Chelsea care are infirmeria plina. La gazde vor lipsi astazi, Arthur, Diaz, Jota, Firmino si van Dijk, in timp ce la oaspeti nu-i vom putea vedea la treaba pe Broja, Chillwell, Fofana, James, Kante, Mendy, Pulisic, Sterling, Zakaria si Joao Felix, acesta din urma fiind suspendat pentru cartonasul rosu primit chiar la debutul in tricoul ”albastrilor”.

cota2.ro

Liverpool si Chelsea au un sezon modest, acestea clasandu-se in acest moment pe locurile 9, respectiv 10, in Premier League. Trupa lui Klopp a ratat mult in acest sezon conform statisticilor, acestia clasandu-se pe prima pozitie in ceea ce priveste numarul de ocazii mari de gol ratate (44). Chelsea e o echipa care faulteaza destul de mult, iar la capitolul cartonase galbene incasate, prinde top 6. Cu o medie de 6.1 suturi pe poarta, Liverpool ocupa prima pozitie intr-un clasament al acestei statistici si se claseaza pe locul secund in ceea ce priveste numarul de ocazii create per meci, cu o medie de 16.6 astfel de oportunitati.

Mohamed Salah e principalul marcator al ”cormoranilor”, cu 7 reusite in acest sezon, la egalitate cu Roberto Firmino. Egipteanul are deasemenea si 4 assisturi, dar si o medie foarte buna de peste 3 suturi per meci, cu o acuratete de aproximativ 40% in ceea ce priveste cadrarea acestora pe spatiul portilor adverse. Salah e unul dintre cei mai importanti jucatori din cadrul echipei, iar statisticile din jocurile de pe propriul teren arata excelent, in ceea ce priveste ocaziile pe care acesta le creeaza.

Mohamed Salah - Statistica suturi pe poarta pe ”Anfield”, in acest sezon (Ultimele 6 meciuri):

  • Liverpool vs Leicester (2-1) - Mohamed Salah 2 suturi pe poarta;
  • Liverpool vs Southampton (3-1) - Mohamed Salah 2 suturi pe poarta;
  • Liverpool vs Leeds (1-2) - Mohamed Salah 3 suturi pe poarta (1 gol);
  • Liverpool vs West Ham (1-0) - Mohamed Salah 2 suturi pe poarta;
  • Liverpool vs Manchester City (1-0) - Mohamed Salah 1 sut pe poarta (1 gol);
  • Liverpool vs Brighton (3-3) - Mohamed Salah 2 suturi pe poarta.

Pe Betfair Sportsbook, la rubrica de ”Pariuri Speciale”, regasit o super cota marita de la valoarea 1.20, la valoarea de 2.00, pentru acest duel. Aceasta cota se refera la cel putin un sut cadrat al lui Mohamed Salah, iar conform statisticilor, ar trebui sa o bifam fara nici cea mai mica emotie.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Liverpool vs Chelsea
Pronostic:
Mohamed Salah - 1+ suturi pe poarta
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro