Ponturi Pariuri Fotbal Salernitana vs Napoli

Superbet

Napoli, liderul din Serie A, joacă astăzi, de la ora 19:00, în deplasare, cu Salernitana, locul 16, o formație care nu a contabilizat decât un punct în ultimele cinci meciuri de campionat. Trupa lui Luciano Spalletti a făcut uitat debutul cu stângul în noul an, 0-1 cu Inter la Milano, prima înfrângere din acest sezon pentru Napoli, câștigând convingător ultimele două confruntări, 2-0 în deplasare cu Sampdoria și, mai ales, 5-1 cu Juventus pe teren propriu!

Napoli își continuă astfel parcursul fantastic din acest sezon. La prima vedere, Salernitana pare victima perfectă pentru formația cu cel mai bun atac (44 goluri marcate) și cea mai bună apărare (14 goluri primite) din Serie A. Salerniatana vine după un eșec usturător în deplasare cu Atalanta, 2-8, defensiva sa devenind după acest meci cea mai slabă din Serie A.

cota2.ro

Pentru Napoli, confruntarea găzduită de „Stadio Arechi” din Salerno pare, în același timp, prilejul excelent pentru repetiția generală înaintea confruntării din etapa viitoare, atunci când „gli azzurri” vor da piept, pe teren propriu, cu AS Roma.

Sunt multe variantele ce pot fi jucate la această partidă. 

Una ce pare sigură, la o cotă bună, „2”, e cea care indică „Napoli marchează peste 2,5 goluri și câștigă oricare din reprize”!

O zi bună! Și, să fie verde! 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Salernitana vs Napoli
Pronostic:
Napoli marchează peste 2,5 goluri / Napoli câștigă oricare din reprize
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro