Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETANO

Încep partidele tari la Australian Open, doar 16 jucători / jucătoare urmând să lupte pentru primul turneu de mare șlem al anului.

Mai jos aveți propunerile mele pentru turul 4, însoțite bineînțeles de o avancronică bine documentată.

cota2.ro

Jiri Lehecka - Felix Auger Aliassime

Jiri Lehecka este un jucător ceh de 21 ani, aflat pe locul 71 ATP. El este unul dintre tinerii promițători ai circuitului, la 20 ani intrând deja în top 100 ATP, cu rezultate destul de bune. În ultimii 2 ani a câștigat 3 turnee Challenger, toate pe zgură, iar aici face turneul vieții reușind deja 3 victorii pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem. Deși nu este foarte puternic din punct de vedere fizic, el servește foarte bine plasat, oferind destul de puține șanse de break adversarilor. I-a eliminat aici pe Coric și Norrie, doi adversari mult mai bine cotați decât el, iar în turul secund a trecut de Eubanks.

Cu mari fluctuații în joc, Felix Auger Aliassime a ajuns în turul 4 si în opinia mea este în continuare unul dintre favoriții la fazele finale si chiar la trofeu . Canadianul a fost în dificultate în meciurile cu Pospisil si mai ales cu Molcan, însă a preluat controlul și a câștigat lejer în final. El este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin, cel mai probabil un viitor lider mondial. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 4 ATP câștigate.El a jucat impresionant în ultimele luni câștigând 3 titluri consecutive, la Florența, Antwerp și Basel, perioadă în care a obținut 16 victorii consecutive. L-a bătut de asemenea pe Djokovic la Laver Cup, fără să piardă set. 

Felix Auger Aliassime este jucătorul meu favorit, iar daca va fi mai constant eu il văd să domine circuitul în următorii ani. Deși este încă tânăr, el a învins toți jucătorii de top din circuit, iar pe hard mi se pare extrem de greu de învins. Lehecka este un jucător bun, însă nu cred că se va ridica la nivelul lui Felix, canadianul fiind un jucător care pe suprafețele rapide câștigă multe puncte usoare și nu prelungește prea mult schimburile.

Iga Swiatek - Elena Rybakina

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care în 2022 a dominat de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie și până la finalul anului, Iga a pierdut doar 6 meciuri, câștigând numai puțin de 8 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele având un bilanț de peste 85% meciuri câștigate în sezon. în primele tururi a fost dominantă cu Niemeier, Osorio Serrano și Bucsa și nu a pierdut set, iar bookmakerii o văd mare favorită la câștigarea trofeului.

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani ce reprezintă Kakakhstanul, clasată momentan pe locul 25 WTA.   Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. La 1.84 înălțime, Rybakina își domină fizic adversarele pe hard, servele ei fiind foarte greu de returnat. Anul 2022 a fost de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele superioare la majoritatea turneelor la care a participat. În primele două tururi a trecut destul de lejer de Cocciaretto și Juvan, iar în turul 3 a trecut de finalista de anul trecut, Danielle Rose Collins, în set decisiv.

Fără îndoială Swiatek pleacă cu prima șansă, însă în ultimul timp Rybakina a fost printre singurele jucătoare care i-au pus probleme liderului mondial. Jucătoarea din Kazakhstan chiar a învins-o categoric pe Swiatek în urmă cu doar o lună 6-3, 6-1 la un turneu demonstrativ în Emiratele Arabe Unite. Nu văd o misiune ușoară pentru Swiatek, iar predicția pe care am ales-o are șanse foarte mari de reușită.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jiri Lehecka vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Victorie Felix Auger Aliassime -1.5 seturi
Cota
1.47
Iga Swiatek vs Elena Rybakina
Pronostic:
Elena Rybakina peste 6.5 game-uri
Cota
1.47
Cota finala: 2.16
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro