Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.05

Superbet

Am fost trădat chiar de favoritul meu noaptea trecută, însă de data asta nu mă mai las pradă emoțiilor și am pregătit un combo ce sper să fie câștigător. 

Vedeți mai jos analizele partidelor precum și pronosticurile aferente.  

cota2.ro

Aryna Sabalenka - Belinda Bencic 

Aryna Sabalenka este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 5 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani, iar în urma eliminării suferite de Iga Swiatek, bookmakerii o văd principala favorită la titlu. În ultimii 2 ani Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch și Stuttgart doi ani consecutivi. Ea are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. În primele tururi aici a fost dominantă, câștigând fără să piardă set cu Martincova, Rogers și Mertens.

Belinda Bencic este o jucătoare din Elveția, momentan pe locul 13 WTA. Ea este una dintre cele mai solide jucătoare din circuitul feminin, campioana olimpică en-titre, semifinalistă la US Open și câștigătoare a 8 titluri WTA. Bencic este o jucătoare care se simte foarte bine pe hard unde își poate pune în valoare loviturile foarte puternice. La fel ca și adversara sa, a ajuns fără probleme în optimi, însă traseul a fost ceva mai usor cu Tomova , Liu și Giorgi. 

Se întâlnesc două dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, ambele începând anul cu turneu câștigat, Sabalenka la Adelaide 1, respectiv Bencic la Adelaide 2. Cele două servesc foarte bine și au constant o medie de peste 70% puncte câștigate cu primul serviciu oferind puține șanse de break. Sabalenka este favorită și am fost tentat să merg pe victoria ei, însă la aceeași cotă am ales over 20.5 game-uri, pronostic ce poate fi câștigat chiar si în 2 seturi.

Roberto Bautista Agut - Tommy Paul 

Roberto Bautista Agut este unul dintre veteranii circuitului, un jucător cu 12 titluri ATP în carieră, fost nr.9 mondial. Oarecum atipic pentru jucătorii spanioli, el s-a simțit mereu bine pe suprafețele rapide, acolo unde a câștigat 10 din cele 12 trofee din carieră și a ajuns des în fazele superioare ale turneelor. În 2022 are titlu la Kitzbuhel, finală la Mallorca și victorii cu mai toti jucătorii de top din circuit. A început anul bine, cu finală la Adelaide 2 unde a pierdut cu Kwon. In primele 3 tururi aici a trecut de Sousa, Holt și Murray, având mari probleme în turul secund când a revenit de la 0-2 la seturi.

Tommy Paul este un jucător american de 25 ani, clasat pe locul 35 ATP. El şi-a îmbunătățit mult jocul în ultimii 2 ani și a reușit să intre între primii 50 jucători ai lumii, grație titlului câștigat la Stockholm și a altor rezultate bune precum optimi la Wimbledon, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma.

Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în 2022 pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic. Cea mai mare problemă a lui este inconstanța, fiind capabil de victorii mari dar și de înfrângeri surprinzătoare. În primele 3 tururi a trecut de Struff, Davidovich Fokina și Brooksby, arătând un tenis în forță și stăpânire de sine în momentele cheie.

Tommy Paul pare că a ajuns în sfârșit la nivelul optim pentru marea performanță, victoriile din ultimul an cu Nadal ori Alcaraz crescându-i mult încrederea în forțele proprii. Eu il văd favorit aici în fața unui Bautista Agut ajuns spre finalul carierei, care a avut un traseu usor și care a beneficiat turul anterior de epuizarea lui Murray. Paul s-a impus și în ultimul meci direct disputat anul trecut și voi merge si acum pe victoria lui.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Aryna Sabalenka vs Belinda Bencic
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.65
Roberto Bautista Agut vs Tommy Paul
Pronostic:
Victorie Tommy Paul
Cota
1.85
Cota finala: 3.05
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro