Ponturi Pariuri Fotbal Fulham vs Tottenham

BETFAIR SPORTSBOOK

Fulham și Tottenham se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 21 din Premier League. Marco Silva face o treabă extraordinară pe banca nou-promovatei Fulham. Antrenorul portughez a construit un lot experimentat, cu cea mai ridicată medie de vârstă din Premier League, 27.9 ani, iar rezultatele sunt peste toate așteptările. Londonezii de pe Craven Cottage ocupă poziția a 7-a în acest moment, cu 31 de puncte. Sunt la doar două lungimi în spatele adversarei de astăzi și a locurilor de cupe europene. Managerul Marco Silva are un singur indisponibil, pe mijlocașul central Neeskens Kebano. 

Fanii lui Tottenham au început sezonul gândindu-se inclusiv la primul titlu din istorie în Premier League. Se bazau pe iscusința lui Antonio Conte și pe golgeterul Harry Kane. Rezultatele sunt însă modeste. În anul 2023, Spurs a pierdut 3 dintre cele 4 meciuri de campionat și a coborât pe 5, la 6 lungimi sub zona de Champions League. Managerul italian și-a pus elevii în cap cu ultimele declarații. Pare că va pleca în vară, dar sigur vrea să o facă cu fruntea sus, fără să își păteze CV-ul. Conte are și ceva motive de optimism. După mult timp are întreaga garnitură la dispoziție, cu excepția accidentatului Lucas Moura. 

cota2.ro

Tottenham a câștigat cu 2-1 meciul direct disputat în turul campionatului contra lui Fulham. Alte informații și statistici interesante:

• 39 de goluri a înscris Tottenham în acest campionat, al treilea atac al competiției. Și Fulham are o ofensivă impresionantă, 32 de reușite în 20 de runde

• 3.5 goluri este media în meciurile lui Tottenham din acest sezon

• Harry Kane, atacantul lui Tottenham, ocupă poziția secundă în clasamentul golgeterilor din Premier League, cu 15 goluri

• 7 goluri a marcat Harry Kane în cele 6 meciuri disputate în carieră contra lui Fulham

• Aleksandr Mitrovic, vârful lui Fulham, este pe 4 în clasamentul golgeterilor, cu 11 reușite

• 120 de șuturi pe spațiul porții a expediat Tottenham în acest sezon. Doar Manchester City are mai multe. Fulham a cadrat 87 de execuții în actuala stagiune. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în Fulham - Tottenham este @1.90.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fulham vs Tottenham
Pronostic:
ambele marchează & peste 2.5 goluri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro