Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs CFR Cluj

Superbet

Zece pariuri s-au strâns din seria de pariuri speciale, iar 8 dintre acestea au fost câștigătoare! Continuăm pe aceeași linie și pentru ultimele 8 zile din luna ianuarie, iar azi a venit ziua primei ligi din România să-și găsească loc în biletul nostru.

Duelul dintre Farul Constanța și CFR Cluj a devenit cu atât mai interesant cu cât Rapid și FCSB și-au câștigat meciurile din această rundă și au strâns distanța față de primele două clasate.

cota2.ro

Farul a rămas lider și peste pauza de iarnă, asta după ce campioana CFR Cluj a ratat șansa s-o depășească în înfrângerea cu Hermannstadt, 0-1. Trupa lui Hagi a închis anul 2022 în dificultate, cu două etape la rând fără succes: eșec la scor cu Hermannstadt, 0-4, și remiză cu FC Voluntari, 1-1. De altfel, din ultimele 5 runde în SuperLigă, Farul a câștigat doar două meciuri, acesta fiind și motivul pentru care trupa din Constanța a irosit avansul consistent pe care îl avea în fruntea ierarhiei.

  • Farul e neînvinsă pe teren propriu: 8 victorii și 2 remize - 24 de goluri marcate și doar 4 primite în 10 meciuri disputate la Ovidiu;
  • CFR Cluj e cea mai bună echipă din campionat în ceea ce privește meciurile jucate în deplasare! Ardelenii au 6 victorii, 2 remize și 2 eșecuri în cele 10 ”ieșiri” stagionale, ceea ce înseamnă că au produs 20 de puncte;
  • 13 faulturi a făcut Farul cu FC Voluntari, ultimul meci de campionat;
  • 15 faulturi a făcut Farul în deplasarea de la Sibiu;
  • 15 faulturi a făcut Farul în ultimul meci de acasă, victoria cu 8-0 în fața Botoșaniului;
  • 16 faulturi a făcut Farul la ultimul meci din campionat cu CFR Cluj;
  • 12 faulturi a făcut Farul la ultimul meci cu CFR Cluj disputat la Ovidiu;
  • De 17 ori au fost faultați jucătorii de la CFR Cluj la ultimul meci disputat în deplasare în campionat: victoria cu FCSB, 1-0.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Farul
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro